Heb jij de mooiste herfstfoto van Alphen?

Voor de header op onze Facebookpagina zijn wij op zoek naar een herfstachtige foto. En daarvoor vragen we jouw hulp!

Van bomen en struiken in prachtige herfstkleuren tot paddenstoelen die uit de grond schieten en andere mooie herfstachtige taferelen. Alles is mogelijk, als het maar te maken heeft met de herfst.
 
Stuur jouw mooiste foto’s naar ons op via info@alphens.nl of deel ze in de reacties onder deze Facebookpost. Wie weet is jouw foto binnenkort dan te bewonderen als header op onze Facebookpagina!

Voorwaarden:

  • De foto heeft een herfstachtige sfeer;
  • De foto is ergens in de kern Alphen gemaakt;
  • De foto is horizontaal/liggend;
  • Inzenden betekent dat je toestemming geeft tot plaatsen op Facebook en onze website.

Winnaar

Graag willen wij iedereen bedanken voor het insturen van zoveel mooie herfstfoto’s. Er zaten veel prachtige foto’s tussen, maar helaas kunnen we er maar één kiezen. De foto van Trix Bouwman is als winnaar uit de bus gekomen en zullen wij dus gaan gebruiken als nieuwe header de rest van het seizoen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.