Heb jij de mooiste herfstfoto van Alphen?

Voor de header op onze Facebookpagina zijn wij op zoek naar een herfstachtige foto. En daarvoor vragen we jouw hulp!

Van bomen en struiken in prachtige herfstkleuren tot paddenstoelen die uit de grond schieten en andere mooie herfstachtige taferelen. Alles is mogelijk, als het maar te maken heeft met de herfst.
 
Stuur jouw mooiste foto’s naar ons op via info@alphens.nl of deel ze in de reacties onder deze Facebookpost. Wie weet is jouw foto binnenkort dan te bewonderen als header op onze Facebookpagina!

Voorwaarden:

  • De foto heeft een herfstachtige sfeer;
  • De foto is ergens in de kern Alphen gemaakt;
  • De foto is horizontaal/liggend;
  • Inzenden betekent dat je toestemming geeft tot plaatsen op Facebook en onze website.

Winnaar

Graag willen wij iedereen bedanken voor het insturen van zoveel mooie herfstfoto’s. Er zaten veel prachtige foto’s tussen, maar helaas kunnen we er maar één kiezen. De foto van Trix Bouwman is als winnaar uit de bus gekomen en zullen wij dus gaan gebruiken als nieuwe header de rest van het seizoen!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.