Heb jij de mooiste herfstfoto van Alphen?

Voor de header op onze Facebookpagina zijn wij op zoek naar een herfstachtige foto. En daarvoor vragen we jouw hulp!

Van bomen en struiken in prachtige herfstkleuren tot paddenstoelen die uit de grond schieten en andere mooie herfstachtige taferelen. Alles is mogelijk, als het maar te maken heeft met de herfst.
 
Stuur jouw mooiste foto’s naar ons op via info@alphens.nl of deel ze in de reacties onder deze Facebookpost. Wie weet is jouw foto binnenkort dan te bewonderen als header op onze Facebookpagina!

Voorwaarden:

  • De foto heeft een herfstachtige sfeer;
  • De foto is ergens in de kern Alphen gemaakt;
  • De foto is horizontaal/liggend;
  • Inzenden betekent dat je toestemming geeft tot plaatsen op Facebook en onze website.

Winnaar

Graag willen wij iedereen bedanken voor het insturen van zoveel mooie herfstfoto’s. Er zaten veel prachtige foto’s tussen, maar helaas kunnen we er maar één kiezen. De foto van Trix Bouwman is als winnaar uit de bus gekomen en zullen wij dus gaan gebruiken als nieuwe header de rest van het seizoen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 17:50

Bijgeboekte voorstellingen met bekende namen bij Parkvilla

Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

Openbaar vervoer gisteren 16:45

In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov.

Calamiteiten gisteren 16:25

N207-Oostkanaalweg afgesloten na ongeval

Op de N207-Oostkanaalweg, tussen Oranje Nassausingel en Nieuwkoopseweg, heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij twee auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Als gevolg hiervan is de weg momenteel afgesloten. Het verkeer staat vast tot en met Ter Aar.

Verkeer en vervoer gisteren 13:08

Europese Flitsmarathon: intensieve controles voor verkeersveiligheid

Van maandag 15 tot en met zondag 21 april houdt de Europese politieorganisatie Roadpol de zogenoemde 'flitsmarathon'. Er wordt die week in verschillende Europese landen, waaronder ook in Nederland, zowel overdag als 's nachts intensiever op snelheid gecontroleerd.