Heb jij je al ingeschreven voor de 20 van Alphen?

Wat voor soort loper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie. Door de verschillende afstanden is de 20 van Alphen geschikt voor iedere loper. Je hebt nog ruim 3 weken de tijd om je in te schrijven voor Dé Openingsklassieker!

Bij de 20 van Alphen kun je kiezen uit vijf verschillende afstanden. Daarmee is het evenement een mooie uitdaging voor iedereen. “Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie”, licht Verkade toe. “Er zijn diverse prestatielopen over verschillende afstanden waardoor er voor iedereen, van jong tot oud, een afstand bij zit.”

De 20 kilometer wedstrijdloop vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Voor de jongste hardlopers én hun familie is de Family Run uiterst geschikt. Veel scholen en verenigingen doen elk jaar mee aan de 1 KM Alphens Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop. De routes zijn gelijk aan vorig jaar en lopen door en rondom (de 20 km) Alphen aan den Rijn, dwars door het Groene Hart en op volledig verharde wegen.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel. De voor-inschrijving sluit op 18 februari om 23:59 uur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 10:49

Stormloop kaarten De Beentjes van Sint Hildegard

Ze is dé ster van het witte doek en van het theater: Johanna ter Steege. De kassa van Castellum wordt overspoeld met de vraag naar tickets voor De Beentjes van Sint Hildegard, waarin zij de hoofdrol vertolkt. Het speelfilmdebuut van Herman Finkers scoort zo goed in de Alphense bioscoop, dat de film komende week ook een aantal keer in de grote Fonds Alphenzaal te zien is.

Natuur en recreatie vandaag 09:42

Eerste paal voor Klimpark Alphen de grond in

Op dinsdagochtend 25 februari is de eerste paal voor Klimpark Alphen in Park Zegersloot de grond ingegaan. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl waren aanwezig bij de ceremonie.

Politiek vandaag 08:53

Hazerswoudse raadsleden hebben vraagtekens bij verkeersplannen

Raadsleden van CDA, Nieuw Elan, D66 en VVD stellen, in principe namens Hazerswoude-Dorp waar zij wonen, vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Zij willen vooral weten waarom de gemeenteraad en de dorpsbewoners ineens buitenspel staan.