Alphense Feestwinkel
Advertorial Winkels

Heb jij je outfit voor de Alphense Oktoberfeesten al klaar hangen?

Het is bijna zover: het grootste Oktoberfeest in Zuid-Holland barst weer los. Dirndl, kousen, Lederhosen, blouses en hoedjes mogen daarbij niet ontbreken. Nog een outfit nodig? Geen paniek! Kom deze week nog naar de Alphense Feestwinkel!  

“Alles wat je maar kunt bedenken hangt hier in de winkel, een complete outfit voor het Oktoberfeest is dus zo bij elkaar geshopt. De dagen voorafgaand aan de Alphense Oktoberfeesten wordt de winkel altijd druk bezocht door bezoekers van de Alphense Oktoberfeesten”, vertelt Natascha, eigenaresse van de Alphense Feestwinkel.

Voor al uw feesten en partijen
De Alphense Feestwinkel is al niet meer weg te denken uit het Alphense Centrum. Je kunt hier makkelijk alles passen en de kans dat je met een outfit de winkel verlaat is groot. “Door het grote en variërende aanbod vindt eigenlijk iedereen wel de outfit waar ze naar op zoek zijn”, vertelt Natascha.

Naast outfits voor het Oktoberfeest biedt de Alphense Feestwinkel kleding aan voor feesten en partijen. Van beroepskleding en kostuums van bekende figuren tot kleding voor thema feestjes, carnaval en sinterklaas. Bij de Alphense Feestwinkel kun je terecht voor een groot en divers aanbod aan kleding om te huren.

Alphense Oktoberfeesten
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober is het Oktoberfeest in Alphen. De zaterdag is volledig uitverkocht. Voor de vrijdagavond zijn er nog kaarten beschikbaar voor het Foute Alphense Oktoberfeest met de SnollebollekesDJ MauriceMarco KraatsHelemaal Top en DJ Joey Boer! Zoek jij nog een passende outfit voor dit spetterende feest? Kom dan deze week nog snel naar de Alphense Feestwinkel in de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:15

Nieuw bestuur voor Stichting EDBA

Eind vorig jaar heeft de gemeenteraad besloten om EDBA en Alphen Marketing niet langer onder één paraplu te laten functioneren. De nieuwe bestuursleden van EDBA zijn Frank Ponsioen (voorzitter), Wilbert Lek (penningmeester) en Maria Molenaar (secretaris).

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Omwalling en poort

Rond het Alphense castellum lag vanaf het prille begin een omwalling. Deze werd snel aangelegd, zodat de legionairs binnen de muren aan de gebouwen in het fort konden werken. De omwalling bestond uit een houten bekisting gevuld met aarde en hierop een loopgang.

Advertorial Cultuur gisteren 10:12

ErfGoed van jou, ErfGoed voor jou

Kom geschiedenis ontdekken bij het Erfgoedcentrum Rijn en Venen. Erfgoedcentrum Rijn en Venen is een uniek samenwerkingsverband tussen het Gemeentearchief Alphen aan den Rijn en Bibliotheek Rijn en Venen.

Beleef Alphen 19 sep. 2020 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen 19 sep. 2020 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld.