Pixabay
Advertorial Horeca

Heel februari voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek gekregen in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. De gehele maand februari (maandag tot donderdag) eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.

Bij El Caballo krijg je echt Argentijns vlees van hoge kwaliteit, op een speciale manier bereid. Eigenaar Ehab legt uit hoe dat werkt: “De koeien grazen en leven in de natuur in Argentinië, waardoor het vlees zacht en mals is. Het vlees wordt altijd à la minute bereid in onze keuken. Eerst snijden we het vlees en brengen we een marinade aan. Daarna grillen we het vlees op onze houtskoolgrill, zodat de smaak in het vlees trekt en er een extra smaaksensatie ontstaat.” 

Wil jij dit ook ervaren? Kom dan langs in het restaurant aan de Rhenanialaan in Alphen aan den Rijn. Hoewel de spareribs op het normale menu al smaakvol geprijsd zijn voor € 25, heeft El Caballo gedurende de hele maand februari van maandag tot en met donderdag een nog betere prijs. Volgende maand bestel je alle soorten spareribs namelijk voor slechts € 14,95 in plaats van € 25. Dat is pas een smakelijke actie!

Ja, kom maar op met die spareribs!


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.