Pixabay
Advertorial Horeca

Heel februari voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek gekregen in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. De gehele maand februari (maandag tot donderdag) eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.

Bij El Caballo krijg je echt Argentijns vlees van hoge kwaliteit, op een speciale manier bereid. Eigenaar Ehab legt uit hoe dat werkt: “De koeien grazen en leven in de natuur in Argentinië, waardoor het vlees zacht en mals is. Het vlees wordt altijd à la minute bereid in onze keuken. Eerst snijden we het vlees en brengen we een marinade aan. Daarna grillen we het vlees op onze houtskoolgrill, zodat de smaak in het vlees trekt en er een extra smaaksensatie ontstaat.” 

Wil jij dit ook ervaren? Kom dan langs in het restaurant aan de Rhenanialaan in Alphen aan den Rijn. Hoewel de spareribs op het normale menu al smaakvol geprijsd zijn voor € 25, heeft El Caballo gedurende de hele maand februari van maandag tot en met donderdag een nog betere prijs. Volgende maand bestel je alle soorten spareribs namelijk voor slechts € 14,95 in plaats van € 25. Dat is pas een smakelijke actie!

Ja, kom maar op met die spareribs!


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.