Advertorial Horeca

Heerlijk Pasen bij De Beren, dat is een eitje!

Met de Pasen Brunchbox van De Beren vier je Pasen dit jaar gewoon lekker thuis! Een uitgebreide brunchbox met diverse broodjes, croissants, verse jus d'orange, gerookte zalm, carpaccio, en nog heel veel meer... Helemaal kant en klaar én gewoon bij je thuisbezorgd! 

Helaas heeft de horeca deze week gehoord dat ze ook dit jaar met Pasen nog gesloten zijn. Omdat De Beren dat al een beetje zag aankomen, hebben ze een mooie brunchbox samengesteld om toch datgene te doen wat ze het liefst doen; hun gasten verwennen! En daarom brengen ze de Pasen Brunchbox gewoon kant en klaar bij je thuis op zaterdag 3, zondag 4 óf maandag 5 april, op een tijdstip naar keuze. 

De box is verkrijgbaar vanaf twee personen voor een totaalprijs van € 39. Wil je zo'n lekkere box bestellen, maar zou je graag willen dat De Beren rekening houdt met kinderen, dieetwensen of vegetarische én vegan verzoeken? Stuur dan een mailtje naar alphenaandenrijnrestaurant@beren.nl.


Meer nieuws

Limesjaar 2022 vandaag 12:21

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Theater vandaag 10:56

Superjuffie vliegt naar Theater Castellum

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Castellum heeft een wel heel bijzondere juf die naar het theater komt vliegen, namelijk Superjuffie.

Werken vandaag 09:33

De nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:35

Stop financiële uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.