Advertorial Horeca

Heerlijk Pasen bij De Beren, dat is een eitje!

Met de Pasen Brunchbox van De Beren vier je Pasen dit jaar gewoon lekker thuis! Een uitgebreide brunchbox met diverse broodjes, croissants, verse jus d'orange, gerookte zalm, carpaccio, en nog heel veel meer... Helemaal kant en klaar én gewoon bij je thuisbezorgd! 

Helaas heeft de horeca deze week gehoord dat ze ook dit jaar met Pasen nog gesloten zijn. Omdat De Beren dat al een beetje zag aankomen, hebben ze een mooie brunchbox samengesteld om toch datgene te doen wat ze het liefst doen; hun gasten verwennen! En daarom brengen ze de Pasen Brunchbox gewoon kant en klaar bij je thuis op zaterdag 3, zondag 4 óf maandag 5 april, op een tijdstip naar keuze. 

De box is verkrijgbaar vanaf twee personen voor een totaalprijs van € 39. Wil je zo'n lekkere box bestellen, maar zou je graag willen dat De Beren rekening houdt met kinderen, dieetwensen of vegetarische én vegan verzoeken? Stuur dan een mailtje naar alphenaandenrijnrestaurant@beren.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.