Grandcafé de Zaak
Advertorial Overige

Heerlijk vertoeven op het water met een boot van Grandcafé de Zaak

Voorlopig kunnen we nog volop genieten van het mooie weer. Ga jij graag het water op, maar heb je geen boot? Daar heeft Grandcafé de Zaak een oplossing voor: huur een gloednieuwe boot!

Om extra van deze zomerse dagen te kunnen genieten, heeft Grandcafé de Zaak een gloednieuwe boot te huur. Deze boot kun je huren voor slechts € 40 per uur, met een minimum van drie uur (€ 250 borg).

Vanwege de huidige corona situatie is het toegestaan om met 8 personen te varen op anderhalve meter afstand. Als je met elkaar één huishouden vormt, is het uiteraard mogelijk om met meerdere mensen te varen.

Bel voor meer informatie naar 0172 493097. Of om gezellig even langs, het terras van Grandcafé de Zaak is ook weer geopend!


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.