Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Heerlijke maaltijden van Grandcafé de Zaak bij jou thuis bezorgd

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is ook Grandcafé de Zaak helaas gesloten, maar niet getreurd! Net als tijdens de intelligente lockdown in het voorjaar bezorgt De Zaak hun heerlijke maaltijden weer aan huis.

Om het extra lekker te maken heeft De Zaak ook nog een speciale actie: kipsaté of varkenshaassaté geserveerd met frites en salade voor slechts € 7,50! Elk hoofdgerecht wordt extra gezellig gemaakt doordat De Zaak er een speciaal biertje bij levert.

In samenwerking met Alle Hens is er een kaart samengesteld die je elke dag van 17:00 tot 20:30 kunt bestellen op grandcafedezaak.nl of cateringdezaak.nl. Liever ophalen? Dat is mogelijk op Industrieweg 8F in Alphen aan den Rijn.

De Zaak hoopt jou snel weer te mogen ontvangen in hun restaurant.


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.