Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Heerlijke maaltijden van Grandcafé de Zaak bij jou thuis bezorgd

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is ook Grandcafé de Zaak helaas gesloten, maar niet getreurd! Net als tijdens de intelligente lockdown in het voorjaar bezorgt De Zaak hun heerlijke maaltijden weer aan huis.

Om het extra lekker te maken heeft De Zaak ook nog een speciale actie: kipsaté of varkenshaassaté geserveerd met frites en salade voor slechts € 7,50! Elk hoofdgerecht wordt extra gezellig gemaakt doordat De Zaak er een speciaal biertje bij levert.

In samenwerking met Alle Hens is er een kaart samengesteld die je elke dag van 17:00 tot 20:30 kunt bestellen op grandcafedezaak.nl of cateringdezaak.nl. Liever ophalen? Dat is mogelijk op Industrieweg 8F in Alphen aan den Rijn.

De Zaak hoopt jou snel weer te mogen ontvangen in hun restaurant.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”