Josh Walet

Hefbrug Gouwesluis twee dagen afgesloten vanwege jaarlijks onderhoud

Voor het jaarlijkse onderhoud wordt hefbrug Gouwesluis in Alphen aan den Rijn twee dagen afgesloten in oktober en november.

De eerste afsluiting vindt plaats op zondag 24 oktober. Dan is de hefbrug afgesloten tussen 06:00 en 18:00 uur. Op die dag vindt de inspectie van de hefbrug plaats. Een paar weken later, op zondag 14 november, is de hefbrug opnieuw afgesloten tussen 06:00 en 18:00 uur. Dan worden de meetpennen gemonteerd.

De brug is gedurende de inspectie en de montage van de meetpennen afgesloten voor al het verkeer. Het openbaar vervoer, scheepvaart en de hulpdiensten hebben tijden deze werkzaamheden ook geen doorgang. Fietsers en voetgangers worden met pontjes naar de overzijde gebracht.

omleiding hefbrug.JPG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 11:48

Live muziek met singer songwriter Timber bij La Bodega ‘87

De herfst is nu echt aangebroken. Krijg jij ook zo’n zin in om te borrelen in een gezellige omgeving onder het genot van een glas wijn en live muziek? Kom dan naar de live muziek avond op vrijdag 22 oktober in de wijnbar van La Bodega ’87.

Evenementen vandaag 10:56

Intocht van Sinterklaas in centrum van Alphen aan den Rijn gaat door

Vorig jaar kon de goedheiligman niet in het Alphense centrum arriveren vanwege de coronamaatregelen, maar dit jaar is er goed nieuws. Zaterdag 13 november zal de intocht van Sinterklaas doorgaan. De vraag is alleen: hoe komt dat er precies uit te zien?

Politiek vandaag 10:02

Alphens buitengebied krijgt de volle aandacht

"We doen er al veel aan bij andere onderwerpen, maar nu een keer de volle en integrale aandacht voor het Alphense buitengebied", aldus wethouder Kees van Velzen. Naar aanleiding van een onderzoek naar 'ons' buitengebied is een glossy verschenen en een website gelanceerd.

Politiek gisteren 17:21

Parkeren in centrum voortaan anderhalf uur gratis

Parkeren wordt in het centrumgebied van Alphen aan den Rijn in de parkeergarages de eerste anderhalf uur gratis. Daar staat tegenover dat parkeren in de straten duurder wordt. Dit staat in een pakket aan maatregelen om het ondernemersklimaat te verbeteren.