Apics Flexjobs
Advertorial Werken

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

In Apics Flexjobs nieuwste blog onthullen ze waarom dit certificaat een waardevolle investering is voor jouw professionele groei in de logistieke sector. Ontdek waarom een heftruck certificaat cruciaal is volgens de Arbowet en hoe het je efficiëntie bij het besturen van een heftruck verbetert. Leer alles over schade- en ongevalpreventie, krijg inzicht in risico's en gevolgschade, en ontwikkel het vermogen om gevaren te herkennen voor een veiligere werkomgeving. Maar dat is niet alles! Ontdek de voordelen van het behalen van een heftruck certificaat voor jouw verdere carrière, zoals een verhoogde inzetbaarheid, het voldoen aan veiligheidseisen, en de mogelijkheid om efficiënter te werken.

Apics Flexjobs biedt heftruckcursussen aan om jouw kansen op succes in de logistieke arbeidsmarkt te vergroten. Ontdek hoe je snel aan de slag kunt als heftruckchauffeur, orderpicker, of magazijnmedewerker. Investeer in jouw toekomst met Apics Flexjobs en maak jezelf onmisbaar op de arbeidsmarkt.

Jouw bloeiende carrière begint hier!


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.