Advertorial Beauty en verzorging

Helemaal zen: een bezoekje aan Coiffures Gilbert

Sinds maart 2020 kun je de nieuwe salon van Coiffures Gilbert vinden in de Stevinstraat in Alphen. En daar wil je heen – wij spreken uit ervaring!

Velen kennen Gilbert van zijn voormalige kapsalon in de Ridderhof. Onlangs mochten wij een avond gebruikmaken van de kunsten van Gilbert Lefeber en zijn topstylisten in de nieuwe salon. Wij zijn enthousiast! Een impressie van de avond:

‘’Neem lekker plaats, doe alsof je thuis bent’’, luidt het. Er wordt een wijntje ingeschonken en de borrelnootjes staan klaar. Dan volgt de belangrijkste vraag van de avond: wat wil je met je haar? Gelukkig hebben Gilbert en zijn medewerksters genoeg ervaring en krijg je met alle liefde en rust een persoonlijk advies. De haarstylisten vertellen wat zij voor ogen hebben met jouw haar, en passen dit vervolgens aan naar jouw wensen en eisen, persoonlijkheid en uiterlijk. Ook wordt er nog rekening gehouden met de haartrends van nu.

Wij waren al snel overtuigd en luisterden naar het advies van Gilbert: dat betekende de verf in. En dat was best wel spannend. Zo is het haar van collega Cindy heilig, en had collega Emmaly nog nooit haar haren geverfd. Dit werd door de haarstylisten heel fijn begeleid. Het wordt niet simpelweg uitgevoerd, er wordt echt naar je geluisterd en met je meegedacht. De stylisten nemen echt de tijd voor je.

Aan alles is gedacht. Je waant je tijdens het kappersbezoek echt even in een wellness. Zo kun je tijdens het wassen van je haren genieten van een heerlijke stoel- en hoofdhuidmassage. Het ergste wat je hier kan gebeuren, is in slaap vallen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Coiffures Gilbert via 0172439999 of stap binnen in de nieuwe salon aan de Stevinstraat 2.

Heb jij de vlogs van Gilbert al gezien? Klik hier!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen vandaag 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen vandaag 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen vandaag 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten vandaag 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.