Ingezonden
Advertorial Sport

Help jij Serena (12) naar het WK Muay Thai?

Deze zomer mag de Alphense Serena Molenaar (12) haar talent laten zien op het WK Muay Thai in Maleisië. Om haar droom waar te maken vraagt Allround Boxing, de sportschool waar Serena traint, om sponsoren.

Serena traint al sinds ze vier jaar oud is om kampioen te worden. Na jaren trainen bij Allround Boxing is het Alphense vechtsporttalent in april gescout voor het Nederlandse Muay Thai team en mag zij aankomende zomer naar het wereldkampioenschap.

Sponsorpakketten

Serena wil niet liever dan deze kans grijpen, maar om de reis naar Maleisië te bekostigen heeft ze hulp nodig van sponsoren. Allround Boxing heeft daarom meerdere sponsorpakketten samengesteld.

  • Met het basis pakket (€ 100) krijg je een rittenkaart voor tien keer naar de sportschool en je bedrijfslogo op de website.
  • Het standaard pakket (€ 250) biedt een rittenkaart voor tien keer naar de sportschool, je bedrijfslogo op kleding, de website en in de sportschool.
  • Bij aankoop van het premium pakket (€ 450) krijg je een rittenkaart voor tien keer naar de sportschool, je bedrijfslogo op kleding, de website en in de sportschool én een clinic met jouw bedrijf/team.

Wil jij Serena steunen en sponsor worden met jouw bedrijf? Kies één van de sponsorpakketten en neem contact op met info@allroundboxing.com.


Meer nieuws

Dronefotografie gisteren 15:53

Alphen vanuit de lucht: de zomerse Zegerplas

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de Zegerplas in de zomer.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 13:42

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Verkeer en vervoer gisteren 13:35

Storing Albert Sweitzerbrug zorgt voor vastlopen verkeer

Vanwege een storing aan de Albert Schweitzerbrug loopt het verkeer op verschillende plekken in Alphen aan den Rijn vast. Het is nog onduidelijk wat er precies met de brug aan de hand is. Op dit moment weten we dat één van de brugkleppen niet naar beneden gaat.

Stadsdichter gisteren 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.