Gemeente Alphen aan den Rijn

Help mee aan een schone start: lever jouw vuurwerkafval vandaag in

Dinsdag 2 januari komt de Gemeente het vuurwerkafval huis-aan-huis ophalen. Zorg jij er ook voor dat je het vuurwerkafval opruimt en daarmee voorkomt dat het eindigt als zwerfafval?

Het is belangrijk dat je jouw gemaakte vuurwerkafval direct opruimt, dat is ook veiliger voor kinderen in de buurt. Kinderen gaan regelmatig na de jaarwisseling op zoek naar vuurwerk dat nog niet is afgegaan, om het vervolgens af te steken. 

Je kunt het vuurwerkafval in een gewone vuilniszak doen of in een speciale vuurwerkzak. Maak het aangeveegde vuurwerk eerst goed nat voordat je het in de afvalzak gooit. Lever de zak in op de plek waar je normaal gesproken de rolcontainer plaatst. Mensen die in hoogbouw wonen kunnen de zak naast de ondergrondse container zetten. Let er wel op dat je hem niet op de ijzeren plaat neerzet.

Meer lezen? Klik hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.