Richard Stavleu
Advertorial Evenement

Help mee als vrijwilliger tijdens de Obstacle Run!

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en/of zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni. De parcoursen bieden volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. De 12KM afstand bij Obstacle Run Alphen is terug van weggeweest! Deze afstand is voor echte kilometervreters en obstakel-fanaten met vijftig obstacles. Op zondag 2 juni zijn er twee afstanden: 4KM en 8KM. Een leuke afstand voor families, jong en oud en vrienden groepen.

Vrijwilligersvoordelen

Ze vinden het supertof als je hen wilt helpen, want zonder vrijwilligers is het evenement niet mogelijk. Voor scholieren en studenten kan een dag ‘vrijwilligen’ bij de Obstacle Run Alphen ook meetellen als ‘maatschappelijke stage’. En kom je als vereniging of school, dan ontvang je €20 per vrijwilliger voor de clubkas van je vereniging of voor een expeditie met je school.

Als dank voor je hulp krijg je of een kaartje voor het zomerspektakel (twv €50,00) of een ticket voor de Obstaclerun (mogelijk op de dag dat je geen vrijwilliger bent).

Aanmelden?

Mail naar vrijwilligers@obstaclerunalphen.nl. Wil je in de e-mail aangeven welke dag/dagen je beschikbaar bent en of je een kaartje voor het zomerspektakel of de Obstaclerun wilt ontvangen. 

Geef je snel op en hopelijk zien ze je op 1 en/of 2 juni!


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.