Josh Walet

Hennepkwekerij in Bodegraven opgerold, Alphenaar (53) aangehouden

Dinsdag 23 februari is er een hennepkwekerij met zo'n 200 hennepplanten ontdekt in een bedrijfspand op een bedrijventerrein in Bodegraven. Een 53-jarige Alphenaar is door de politie aangehouden.

De hennepkwekerij werd dinsdagochtend ontdekt door agenten toen zij meerdere bedrijfspanden controleerden. De politie viel een bedrijfspand binnen aan de Tjalk in Bodegraven, waar zij een ruimte met ongeveer 200 hennepplanten aantroffen. Vervolgens kwam er een gespecialiseerd bedrijf ter plaatse om de kwekerij te ontmantelen. In een ander pand op het bedrijventerrein werden meerdere zakken met illegale kleding aangetroffen.

Bodegraven hennepkwekerij


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Centurion en optio

De basiseenheid voor het Romeinse leger is een centurie. Deze groep van tachtig mannen wordt geleid door de centurion en zijn assistent de optio. De centurion is de officier die de centurie leidt en de optio is wat we tegenwoordig een drilsergeant zouden noemen.