Wille Donker
Advertorial Economie

Herinnering: Wille Donker advocaten organiseert webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’

Vorige week donderdag ging Alphens.nl in gesprek met de advocaten van Wille Donker. Wij spraken met hen over het webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’, waarin de advocaten van Wille Donker de Alphense ondernemers (kosteloos) zullen bijpraten over de kansen en risico’s van reorganiseren.

Wie is Wille Donker advocaten? En wat kun je verwachten van het webinar? Dit soort vragen beantwoordden de advocaten van Wille Donker in het gesprek van vorige week. Via deze link vind je het bericht.

Wil jij het webinar volgen? Dat kan. Het webinar kan donderdag 2 juli om 15:00 uur gevolgd worden via deze link: www.willedonker.nl/nieuws/webinar-reorganiseren-in-60-minuten/.

Heb je vooraf al vragen? Dan kun je deze mailen naar seminar@willedonker.nl.

logo wille donker.jpg


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.