Hero Ademcoaching
Advertorial Gezondheid en welzijn

Hero ademcoaching, duurzaam je welzijn verbeteren door enkel efficiënt te ademen

Om mensen te coachen bij het aanleren van een efficiënte ademhaling, is Robin de Heij gestart met Hero ademcoaching. Zijn missie is om mensen te helpen hun welzijn te verbeteren. Te veel ademen kan klachten zoals stress, slecht slapen en (chronische) hyperventilatie in stand houden.

Die klachten kun je aanpakken door efficiënt te gaan ademen, maar je moet wel weten hoe. En daar helpt Hero ademcoaching je bij. De investering in ademcoaching verhoogt je bewustzijn en geeft je tools die je de rest van je leven kunt gebruiken. “Alles wat je traint, daar word je beter in”.

De afgelopen tien jaar heeft Robin zelf talloze fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors en (sport)artsen bezocht vanwege langdurige nekklachten, vermoeidheid en hoofdpijn. Vaak hielpen de behandelingen slechts tijdelijk, waarna de klachten weer terugkeerden. “Sinds ik mijn ademhaling heb aangepast, zijn mijn klachten enorm afgenomen." Dit positieve effect wil hij ook anderen laten ervaren. Zelfs als je al overal bent geweest, kan efficiënte ademhaling nog altijd verbetering bieden.

De werkwijze

Om je gezondheid écht te verbeteren biedt Hero ademcoaching een programma aan waar duurzaam resultaat centraal staat. Met een uniek concept van vijf sessies 1-op-1 coaching krijg je alle informatie en tools om een efficiënte ademhaling te bereiken. Tijdens iedere sessie word je voortgang bijgehouden en krijg je oefeningen die passen bij jouw doelen. Hero ademcoaching maakt gebruik van laagdrempelige en ontspannende oefeningen. Daardoor is dit programma voor iedereen toegankelijk.

 Wat kan ademcoaching opleveren?

  • Verlagen van je stressniveau
  • Verbeteren van je slaapkwaliteit
  • Verlagen van je bloeddruk
  • Verminderen van je klachten zoals (chronische) vermoeidheid, verkoudheid, hyperventilatie of astma
  • Verhogen van je energieniveau
  • Verbeteren van je sportprestaties
  • Aanpakken van je angst of paniekaanvallen

 

Ben je al overal geweest en hielpen de behandelingen slechts tijdelijk? Kies voor een aanpak die blijvende verandering brengt. Meer weten of direct een afspraak maken? Bezoek www.heroademcoaching.nl.

 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.