Heropening winkelcentrum Herenhof op 10 november

Winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. Sinds augustus vorig jaar wordt het winkelcentrum gerenoveerd. Op zaterdag 10 november wordt de Herenhof feestelijk heropend.

De Herenhof viert dit jaar het 30-jarige jubileum en werd daarom van een flinke opknapbeurt voorzien. Tijdens de verbouwing zijn onder andere de winkelpuien, luifels en het glas in de overkapping van het winkelcentrum vervangen. Daarnaast zijn ook verschillende onderdelen geschilderd. 

Op 10 november vinden verschillende activiteiten plaats om de heropening te vieren. Ook wordt het nieuwe logo onthuld en krijgen bezoekers een goodiebag mee naar huis.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Magazine 2021 gisteren 16:34

100 jaar Albert Heijn in Alphen aan den Rijn

In 2021 was het een eeuw geleden dat Albert Heijn zich vestigde in Alphen aan den Rijn. Op 1 maart 1921 opende er namelijk voor het eerst een winkel van Albert Heijn in de Julianastraat. Dat filiaal is inmiddels alweer jaren gesloten, maar Albert Heijn is nog steeds te vinden in het Alphense straatbeeld. Het jubileum is wel een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen honderd jaar. Duik je mee in de geschiedenis van de Albert Heijn in Alphen aan den Rijn? 

Werken gisteren 14:40

De nieuwste vacatures van week 3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.

Limesjaar 2022 gisteren 11:51

ROMEINEN De kade

Het Romeinse castellum in Alphen aan den Rijn, Albaniana, is gebouwd langs de oever van de rivier de Rijn. In de Romeinse tijd was de Oude Rijn de snelstromende hoofdstroom in de delta van de machtige rivier.