Heropening winkelcentrum Herenhof op 10 november

Winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. Sinds augustus vorig jaar wordt het winkelcentrum gerenoveerd. Op zaterdag 10 november wordt de Herenhof feestelijk heropend.

De Herenhof viert dit jaar het 30-jarige jubileum en werd daarom van een flinke opknapbeurt voorzien. Tijdens de verbouwing zijn onder andere de winkelpuien, luifels en het glas in de overkapping van het winkelcentrum vervangen. Daarnaast zijn ook verschillende onderdelen geschilderd. 

Op 10 november vinden verschillende activiteiten plaats om de heropening te vieren. Ook wordt het nieuwe logo onthuld en krijgen bezoekers een goodiebag mee naar huis.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 11:30

Schitterende Seniorendagen in de Bibliotheek

In de maanden december en januari organiseert Bibliotheek Rijn en Venen de Schitterende Seniorendagen. In samenwerking met verschillende partners is er een breed aanbod aan activiteiten. Ben je op zoek naar goed gezelschap, een luisterend oor, of iets leuks om te doen... kom naar de Bibliotheek!

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.