Het aftellen is begonnen! Nog één week tot Alphense Fijnproevers

Nog maar één week en dan gaat het eindelijk beginnen: het nieuwe concept Alphense Fijnproevers. Op voorhand belooft het al een succes te worden. Maar liefst tien Alphense restaurants doen mee aan deze maand vol culinaire hoogstandjes en livemuziek.

In de maand november serveren de volgende restaurants een speciaal voor het evenement samengesteld meergangendiner: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus, en Brasserie de Alphense Burgemeester. Nieuwsgierig naar de menu’s? Deze vind je op de Alphense Fijnproevers website.

Van 1 tot en met 30 november dineer je op zondag- tot en met donderdagavond bij één van de deelnemende restaurants voor een aangename prijs. De zorgvuldig samengestelde meergangenmenu’s van het evenement worden namelijk aangeboden voor slechts €25, €30, of €35. Uit eten gaan was nog nooit zo aantrekkelijk!

Alphens muzikaal talent

Niet alleen de smaakpapillen worden verwend tijdens Alphense Fijnproevers. Tijdens deze avonden worden de heerlijke meergangendiners namelijk ook begeleid door muzikaal talent uit Alphen aan den Rijn. Deze Alphense zangers, zangeressen, dj’s en artiesten zijn er helemaal klaar voor om de culinaire avonden ook op muzikaal vlak tot een genot te maken.

Ben jij ook een Alphens muzikaal talent en zou je dit graag willen laten zien tijdens Alphense Fijnproevers? Stuur dan een e-mail naar Jorg en wie weet sta jij straks ook op de programmering!

Reserveren

Wie er waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. De muziek die de artiesten ten gehore brengen passen uiteraard bij de ambiance van het restaurant. Wie kom jij bewonderen? Wil je verzekerd zijn van een plekje in jouw favoriete restaurant? Reserveer dan snel een tafel!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.