Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 14

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De veertiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Het Alphens Sinterklaas journaal volgt ieder jaar de avonturen van de Sint en zijn pieten in de aanloop naar en tijdens hun verblijf in Nederland. Dit jaar draait het verhaal om de belevenissen van Pietje Pech. Het is dit jaar een extra bijzonder seizoen: het is het tiende seizoen van het journaal, geproduceerd door de Fantasie Compagnie.

bekijk-alle-afleveringen-hier.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winactie Wonen en bouwen vandaag 13:21

Win een startadvies van Kluivers Interieur

Ga jij binnenkort verhuizen? Of ben je toe aan een vernieuwd interieur? Goed nieuws! Vanwege het 10-jarig jubileum van Kluivers Interieur mogen wij een startadvies weggeven ter waarde van € 150. Met een dosis inspiratie, advies en tips & tricks geef je jouw interieur een boost!

Winkels vandaag 12:29

Nieuwe kledingwinkel opent de deuren in het centrum van Alphen

Kledingwinkel Fantastisch vestigt zich deze maand in het pand aan de Paradijslaan 32 in het centrum van Alphen. Eigenaresse Paula Broekman staat te springen om aan de slag te gaan. ‘’Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn in Alphen.’’

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:52

The Center of Beauty introduceert nieuw concept: The Skincare Store

In deze tijd denkt The Center of Beauty graag aan wat er wel mogelijk is. Daarom hebben ze een nieuw concept bedacht, wat aansluit bij de beautysalon. Say hello to: The Skincare Store! Via de webshop kun je terecht voor online persoonlijk huidadvies en skincare producten.

Coronavirus in Alphen vandaag 08:57

Kogel is door de kerk: avondklok gaat zaterdag in

Na een kleine wijziging heeft de Tweede Kamer toch ingestemd met de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari is het tussen 21:00 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends verboden om buiten te zijn. “Het is een hele heftige maatregel”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.