Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 17

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De zeventiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Het Alphens Sinterklaas journaal volgt ieder jaar de avonturen van de Sint en zijn pieten in de aanloop naar en tijdens hun verblijf in Nederland. Dit jaar draait het verhaal om de belevenissen van Pietje Pech. Het is dit jaar een extra bijzonder seizoen: het is het tiende seizoen van het journaal, geproduceerd door de Fantasie Compagnie.

bekijk-alle-afleveringen-hier.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:48

Kan dit Covid-19 knipscherm kappers perspectief bieden?

Meer dan ooit is dit de tijd voor ondernemers om ‘out of the box’ te denken. Ook de kappersbranche staat onder druk en denkt daarom vooral in oplossingen. Renate van Eco Coiffures is enthousiast over een coronaproof knipscherm van BarberSolutions uit Woerden. Is dit de oplossing voor de kappersbranche?

Winkels vandaag 11:51

Delicatessenwinkel De Alphense Lekkernij geopend in winkelcentrum De Aarhof

Winkelcentrum De Aarhof is een nieuwe winkel rijker. Dinsdagochtend hebben Michael en zijn vrouw Nonja Bos namelijk de deuren geopend van delicatessenwinkel De Alphense Lekkernij. “Als echte Alphenaren kunnen we nu met trots zeggen dat we ook een mooie winkel in Alphen hebben.”

Advertorial Cultuur vandaag 11:03

Bewonder thuis breed scala aan films met Parkvilla

Heb je Prime, Netflix en Disney+ uitgespeeld? Picl biedt de oplossing! Picl is een online filmzaal met meer dan genoeg keuze. Het leuke is dat je niet alleen jezelf aan een leuke film helpt, maar ook Parkvilla steunt.