Het Alphense Summercamp
Advertorial Kinderen

Het Alphense Summercamp 2022: een spetterend einde van je vakantie

Heb jij zin om je vakantie met een supergave week af te sluiten? Doe dan mee met het Alphense Summercamp!

Van 15 t/m 19 augustus ga je vijf dagen lang allerlei leuke, verrassende, originele activiteiten doen, waaronder veel sport & spel, maar ook dansen en muziek! Want naast het ‘gewone’ programma krijg je deze week extra de ruimte om je artistieke talenten te ontdekken of te ontplooien, onder begeleiding van professionals uit het vak.

Natuurlijk ontmoet je veel nieuwe leuke mensen, zijn alle activiteiten en eten + drinken weer inclusief en is er op donderdag een BBQ en bonte avond! En als klap op de vuurpijl doen ze dit keer niet één, maar drie overnachtingen in je eigen tent, als je dat durft! (Alleen voor 9 jaar en ouder, op 16,17,18 augustus).

Zo veel voor zo weinig? Jazeker, de gemeente Alphen a/d Rijn ondersteunt het Alphense Summercamp en moedigt de jeugd aan om lekker te bewegen, sociale contacten te leggen en nieuwe hobby’s te ontdekken! Dus kom achter je game-pc vandaan en beleef deze week vol fun. See you at Summercamp!

Leeftijd van 7 t/m 18 jaar, voor aanmeldingen en meer info ga je naar www.alphensesummercamp.nl of belt met Remco Reij 06-18555904.

Werving-Summercamp-2022-Creatieve-Editie-liggend-web.jpg


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.

Advertorial Horeca gisteren 09:31

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.