Het Alphense Summercamp
Advertorial Kinderen

Het Alphense Summercamp 2022: een spetterend einde van je vakantie

Heb jij zin om je vakantie met een supergave week af te sluiten? Doe dan mee met het Alphense Summercamp!

Van 15 t/m 19 augustus ga je vijf dagen lang allerlei leuke, verrassende, originele activiteiten doen, waaronder veel sport & spel, maar ook dansen en muziek! Want naast het ‘gewone’ programma krijg je deze week extra de ruimte om je artistieke talenten te ontdekken of te ontplooien, onder begeleiding van professionals uit het vak.

Natuurlijk ontmoet je veel nieuwe leuke mensen, zijn alle activiteiten en eten + drinken weer inclusief en is er op donderdag een BBQ en bonte avond! En als klap op de vuurpijl doen ze dit keer niet één, maar drie overnachtingen in je eigen tent, als je dat durft! (Alleen voor 9 jaar en ouder, op 16,17,18 augustus).

Zo veel voor zo weinig? Jazeker, de gemeente Alphen a/d Rijn ondersteunt het Alphense Summercamp en moedigt de jeugd aan om lekker te bewegen, sociale contacten te leggen en nieuwe hobby’s te ontdekken! Dus kom achter je game-pc vandaan en beleef deze week vol fun. See you at Summercamp!

Leeftijd van 7 t/m 18 jaar, voor aanmeldingen en meer info ga je naar www.alphensesummercamp.nl of belt met Remco Reij 06-18555904.

Werving-Summercamp-2022-Creatieve-Editie-liggend-web.jpg


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.