Auto Service Alphen B.V.
Advertorial Verkeer en vervoer

Het belang van een kleine beurt bij Auto Service Alphen

Bij Auto Service Alphen begrijpen ze het belang van regelmatig onderhoud aan je voertuig. Hun uitgebreide kleine beurt zorgt ervoor dat je auto in topconditie blijft. Tijdens deze beurt worden essentiële punten gecontroleerd, zoals het verversen van motorolie, vervangen van het oliefilter en bijvullen van de ruitensproeiervloeistof. Na afloop ontvang je een inspectieformulier voor inzicht in de technische staat van je auto.

Waarom is een kleine onderhoudsbeurt zo belangrijk?

Regulier onderhoud voorkomt toekomstige problemen en bespaart kosten. De fabrikant schrijft voor dat je regelmatig onderhoud laat uitvoeren om de veiligheid te waarborgen en slijtage tijdig te signaleren.

Wanneer heeft je auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Dit hangt af van je auto: oudere auto's (6-7 jaar of ouder) hebben jaarlijks of na elke 15.000 kilometer onderhoud nodig, terwijl nieuwere auto's (jonger dan 6 jaar) meestal een melding op het dashboard krijgen.

Hetzelfde geldt voor een grote beurt. Voor oudere auto's (6-7 jaar of ouder) wordt een grote beurt aanbevolen na elke 2 jaar of na elke 30.000 kilometer. Voor nieuwere auto's (jonger dan 6 jaar) verschijnt meestal een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een grote onderhoudsbeurt. De prijs voor een grote onderhoudsbeurt is op aanvraag.

Onderhoud aan de hand van checklist

Bij Auto Service Alphen nemen ze het onderhoud serieus. De monteurs controleren je auto grondig aan de hand van een uitgebreide checklist. Veel klanten combineren de APK met een kleine beurt voor extra gemak. De prijs voor een kleine beurt start vanaf €99,00, afhankelijk van je auto.

Maak vandaag nog een afspraak bij Auto Service Alphen voor een kleine beurt en ervaar zelf het verschil dat goed onderhoud kan maken!


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.