Josh Walet
Advertorial Gezondheid en welzijn

Het beste gebitsonderhoud: dit kan TCK voor jou betekenen

Het is belangrijk om je gebit goed te onderhouden om problemen en pijn te voorkomen. Op het moment dat een tand of kies is afgebroken of door tandbederf is beschadigd, dan kunnen de tandartsen bij Tandheelkundig Centrum Koraalzwam dit repareren. Hiermee voorkom je pijn en verdere schade aan de tand of kies.

Indien nodig voorziet Tandheelkundig Centrum Koraalzwam (TCK) jouw gebit van kleine en relatief eenvoudige behandelingen om beschadiging en de gebitsfunctie te herstellen. TCK beoordeelt elke mond en elk probleem individueel. En daarvoor maken ze altijd een plan op maat.

Tips voor het ultieme gebitsonderhoud

TCK geeft praktische adviezen voor een mooie en gezonde mond. Als je jouw mond bijvoorbeeld op de juiste manier schoonhoudt en verzorgt, kun je veel problemen voorkomen. Hierbij blijft het belangrijk dat je de dagelijkse mondzorg blijft onderhouden om de meeste problemen te voorkomen.

Naast het poetsen is het belangrijk om ook tussen de tanden te reinigen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bijna de helft van het tandoppervlak zich tussen de tanden bevindt. TCK adviseert daarom om regelmatig op controle te komen bij de tandarts. Daarnaast kan de mondhygiënist of preventie-assistent hulp bieden en tips geven over het gebitsonderhoud.

Door middel van een nauwe samenwerking van tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten enerzijds, en moderne apparatuur anderzijds, zorgt TCK voor het ultieme gebitsonderhoud. Hierdoor kunnen ze op een persoonlijke manier een brede invulling geven aan mondzorg, die specifiek per mond wordt afgestemd. Want verschillende monden vragen om een verschillende aanpak.

Tandheelkundig Centrum Koraalzwam is gevestigd aan de Koraalzwam 75 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op via 0172 444901 of info@tcakoraalzwam.nl.


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen 16 jan. 2021 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine 16 jan. 2021 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.