Het Beste van Alphoto in Parkvilla

Onder de titel Het Beste van Alphoto exposeert de Alphense fotoclub van 1 april tot en met 12 mei in de foyer van Parkvilla. De expositie wordt op zaterdag 6 april officieel geopend door wethouder Leo Maat (cultuur).

De deuren gaan zaterdag 6 april om 13.30 uur open. Leden, oud-leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij deze opening.

De expositie is daarna tot en met 12 mei op werkdagen van 9 tot 16.00 uur te bezoeken van van maandag tot en met zaterdag is de expositie elke avond van 19 uur tot en met 23.30 uur geopend. Alphoto sluit met deze expositie aan bij de Kunstroute, die in het weekeinde van 10 tot 12 mei in Alphen is uitgezet.  De club is erg trots op deze bijzondere expositie. 

25 leden van Alphoto laten hier één van hun foto's zien die zij hadden ingestuurd voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd om de beste foto van het jaar. De drie eerst geëindigde foto's zijn exta groot afgedrukt. De leden die exposeren beoefenen diverse stijlen binnen de fotografie. Zo zijn er portretten te zien, maar ook landschappen, abstracte foto's, reisfoto's en macro.

De deelnemende fotografen zijn: Thérèse Obers, Leo van Zanten, Rob IJsselstein, Nicole van As, José Bruijsten, Han Brinkman, Mariëtte van Heijningen, Hans Mol, Rieni Stolwijk,Bert Noorbeek, Jenneke Kruik, Henny Brouwer, Martine Grootendorst, Peter Sijm, Frederiek van der Linden, Anne Haan, Henk Langerak, Marian van Capel, Jaap van der Linden, Pim Bakker, Joke Dingelhoff, Hans ter Hoek, Erik Brouwer en Marianne de Ruijter.

Over Alphoto
Alphoto bestaat ruim 40 jaar en heeft inmiddels meer dan 50 leden. De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Alphense Boksgala op 30 november

Op zaterdag 30 november vindt het Alphense Boksgala plaats in de Rijnstreekhal in Alphen. Er zullen 10 amateurpartijen en 3 profpartijen worden gebokst.

Calamiteiten vandaag 15:35

OM eist 3 jaar voor steekpartij

Op 29 mei vond er een steekpartij plaats op een bouwplaats aan de Dr. J.M. den Uylensingel in Alphen. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft tijdens de zitting op donderdag 14 november een celstraf van 3 jaar geëist voor de 41-jarige verdachte.

Verkeer en vervoer vandaag 15:01

Verlaging maximumsnelheid, wat verandert er rondom Alphen aan den Rijn?

De kogel is door de kerk: de maximumsnelheid gaat op alle snelwegen omlaag. Tussen 6:00 en 19:00 uur mag je nergens in Nederland harder dan 100 kilometer per uur rijden. Tussen 19:00 en 06:00 uur mag nog wel 120 of 130 worden gereden, waar dit nu overdag ook al mag. De snelheidsverlaging wordt binnen enkele maanden door het hele land doorgevoerd, en blijft waarschijnlijk voor een langere tijd van kracht. Dat heeft het kabinet woensdag 13 november naar buiten gebracht.

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.