Castellumkoor

Het Castellumkoor viert 15-Jarig jubileum met groots concert

Het Castellumkoor bestaat al 15 jaar en dat gaan ze groots vieren! Op zaterdag 13 april nodigen ze het publiek uit voor een bijzondere avond in theater Castellum. Het belooft een muzikale reis te worden door hun uitgebreide repertoire, variërend van opzwepende popsongs tot ontroerende nummers uit musicals en films.

Onder leiding van dirigent Max Smeets belooft het een avond vol entertainment te worden. Het koor krijgt bovendien ondersteuning van het fantastische fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Na het concert is er zelfs een 'afterparty' met de vrolijke live-band: De Bende van Éliënde!

Toegankelijk voor iedereen

Wat dit concert extra bijzonder maakt, is de missie van het Castellumkoor om het voor iedereen toegankelijk te maken. Zij willen muziek delen met mensen ongeacht hun financiële situatie, leefsituatie en/of eventuele beperkingen. Om dit te realiseren, werken ze samen met verschillende partners, waaronder de Voedselbank. Bovendien willen ze vrijwilligers bij welzijnsinstellingen trakteren op dit speciale concert, om zo nog meer mensen te verbinden met muziek.

Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar voor € 15,-. Je kunt ze bestellen op de website van theater Castellum viaa deze link


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.