Castellumkoor

Het Castellumkoor viert 15-Jarig jubileum met groots concert

Het Castellumkoor bestaat al 15 jaar en dat gaan ze groots vieren! Op zaterdag 13 april nodigen ze het publiek uit voor een bijzondere avond in theater Castellum. Het belooft een muzikale reis te worden door hun uitgebreide repertoire, variërend van opzwepende popsongs tot ontroerende nummers uit musicals en films.

Onder leiding van dirigent Max Smeets belooft het een avond vol entertainment te worden. Het koor krijgt bovendien ondersteuning van het fantastische fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Na het concert is er zelfs een 'afterparty' met de vrolijke live-band: De Bende van Éliënde!

Toegankelijk voor iedereen

Wat dit concert extra bijzonder maakt, is de missie van het Castellumkoor om het voor iedereen toegankelijk te maken. Zij willen muziek delen met mensen ongeacht hun financiële situatie, leefsituatie en/of eventuele beperkingen. Om dit te realiseren, werken ze samen met verschillende partners, waaronder de Voedselbank. Bovendien willen ze vrijwilligers bij welzijnsinstellingen trakteren op dit speciale concert, om zo nog meer mensen te verbinden met muziek.

Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar voor € 15,-. Je kunt ze bestellen op de website van theater Castellum viaa deze link


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!