Josh Walet

Het dak gaat eraf: vanaf zaterdag 15 april werkzaamheden tent Ridderhof

Het is kenmerkend aan De Ridderhof: de tent. Aankomend weekend zal het dak er letterlijk af gaan. Hierdoor zijn vanaf zaterdag sommige delen van het winkelcentrum gesloten.

Eind januari is er een start gemaakt met de eerste werkzaamheden in De Ridderhof. Inmiddels is er al heel wat gebeurd. Vanaf zaterdag 16:00 uur zal begonnen worden met de demontage van de tent. Hiervoor worden vrijdag en zaterdag voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.

Op 15 april wordt dus begonnen met het snijden van het tentdoek. Op zondag zal de stalen constructie worden verwijderd. De werkzaamheden kunnen uitlopen tot maandag 17 april, 12:00 uur. Vanwege de werkzaamheden zullen tussen die tijd verschillende winkels dicht zijn. Dit zijn de Etos, Hai Dang Nagelstudio, Alibaba Supermarkt en Outlet Henny’s Rits. Dit omdat het middenplein fysiek afgesloten zal worden. Hierdoor is ook de entree via de roltrap op de begane grond vanaf zaterdag niet bereikbaar.

Hoewel de overlast tot een minimum zal worden beperkt, kunnen mensen toch hinder ondervinden. Gedurende de hijswerkzaamheden zal de hijskraan stationair draaien en wordt er gebruik gemaakt van een snijbrander.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.