Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Het feestelijke seizoen begint bij Kabalt Kerstbomen!

Het is weer die tijd van het jaar om je huis te hullen in de warme gloed van kerstverlichting en de heerlijke geur van dennennaalden. Bij Kabalt Kerstbomen ben je aan het juiste adres om dé perfecte kerstboom te vinden.

Kabalt Kerstbomen staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun bomen, en dit alles tegen een zeer goede prijs. Of je nu op zoek bent naar een bescheiden boom vanaf €15,- of een indrukwekkende eyecatcher, er is voldoende voorraad om aan ieders wensen te voldoen. Naast de kerstbomen heeft Duncan ook een winkel met een gevarieerd aanbod.

Duncan deelt zijn enthousiasme: "Het is geweldig om elk jaar weer dezelfde vertrouwde gezichten te zien. We hebben veel vaste klanten die speciaal voor de bomen terugkomen."

Quicktreestand

Voor het gemak bij het opzetten van je kerstboom biedt Kabalt Kerstbomen de Quicktreestand aan. Deze handige oplossing maakt het plaatsen van een gezaagde kerstboom in een standaard eenvoudig. Met de voorgeboorde kerstboom en het waterreservoir staat je boom stevig, rechtop en behoudt hij langer zijn naalden. Zo kun je nog langer genieten van de feestelijke sfeer.

De winkel is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur, zodat je op elk gewenst moment een prachtige boom kunt uitkiezen!

Kabalt Kerstbomen is gevestigd aan de Kalkovenweg 5a in Alphen aan den Rijn.

Quicktreestand.jpg

 


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:24

Woensdag 28 februari opening informatiepunt Zorg en Welzijn in de Aarhof

Op woensdag 28 februari is het zover: het Informatiepunt Zorg en Welzijn opent haar deuren in winkelcentrum de Aarhof. Ze nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij ze een nieuwe fase van ondersteuning en samenwerking markeren.

Advertorial Film vandaag 14:21

Parkvilla Filmhuis trekt steeds meer bezoekers

Het Parkvilla filmhuis heeft maar liefst 46% bezoekers meer ontvangen in 2023 dan het jaar daarvoor. Het hoogste bezoekersaantal ooit. Ook 2024 heeft een goede start. Een speciale programmacommissie samen met programmeur Cindy van der Hoorn bepalen de titels. En met succes. Steeds meer mensen weten Parkvilla te vinden.  

20 van Alphen vandaag 13:02

Bereid je voor op de 20 van Alphen met deze tips!

Ben jij al klaar voor de 20 van Alphen? Wij zijn er om je te helpen! Met het evenement om de hoek, delen we graag essentiële tips om je optimaal voor te bereiden op deze dag. Lees verder hoe je jezelf kunt klaarstomen voor deze hardloopwedstrijd!

Overige vandaag 11:50

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.

Advertorial Overige vandaag 10:34

Kinderkledingbeurs zomer editie op vrijdag 8 maart!

Ook zin in de zomer? Vrijdagavond 8 maart kan je weer de leukste zomeroutfits scoren voor de kids. Zoals altijd gaat het om leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:16

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.