Ten Brink Food Herenhof
Advertorial Horeca

Het Foodcafé van Jumbo Ten Brink Food Herenhof maakt deze december plaats voor… een kerstmarkt!

Het is zover. Sinterklaas is het land weer uit en hij heeft plaats gemaakt voor niemand minder dan… de kerstman. Samen met kerstman Erik heeft Jumbo Ten Brink Food Herenhof iets leuks bedacht. Voor one-year-only organiseren zij de Ten Brink kerstmarkt!

Mis jij de kerstmarkten dit jaar? Kom dan langs voor een mini, maar exclusieve versie, bij Ten Brink Food in winkelcentrum De Herenhof! Met jouw winkelwagen ga je geheel coronaproof langs de kerstmarkt van Ten Brink Food, opgesteld in het voormalig zitgedeelte van Het Foodcafé. Loop langs de verschillende hartige en zoete kerstproducten, of pak een heerlijke Renzo Marinai wijn mee voor bij kerst.

Vul een kaartje uit de kerstboom in met wie dit jaar een kerstpakket verdient, en stop deze in de speciale box. Zoek ondertussen naar de verstopte kerstmannen of aanschouw de rest van de versiering. Last but not least, neem jij een koekje of een glaasje chocomel mee bij de uitgang? De producten zijn te scannen met de handscanners of af te rekenen bij de normale kassas.

Ho Ho Ho! Merry Christmas! De kerstmarkt is open vanaf donderdag 10 december. Welke kerstgek komt er snel langs?


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.