Lodge Alphen
Advertorial Horeca

Het horeca team van Lodge Alphen zoekt versterking

Sta jij altijd klaar voor mensen om ze de beste ervaring te geven? Dan is Lodge Alphen op zoek naar jou! Een enthousiaste teamplayer in het gezelligste horecateam van Alphen en omgeving. 

Sta jij altijd klaar voor mensen om ze de beste ervaring te geven? Dan is Lodge Alphen op zoek naar jou! Een enthousiaste teamplayer in het gezelligste horecateam van Alphen en omgeving. 

Het horeca team van Lodge Alphen wil graag uitbreiden en is op zoek naar jou! Zit jij ook zo graag op het terras, dat je hier zelfs je werk van wil maken? Word jij blij van contact met anderen, wil jij de gasten een leuke middag bezorgen en werk jij graag in een relaxte sfeer met een gezellig team? Dan pas jij bij Lodge Alphen! 

Medewerker bediening & kok

De werkzaamheden variëren van het opnemen van bestellingen tot uitserveren van de gerechten / drankjes en het assisteren & zelfs klaarmaken van de gerechten in de keuken. Ook zijn er vaak arrangementen en feestjes, waarbij jij achter de bar net zo kan genieten van de sfeer als de gasten. Ervaring in de horeca is zeker een pre, maar zolang jij sociaal en gezellig bent met iedere gast mag je altijd solliciteren! Daarnaast zit er in het pand van Lodge Alphen een skibaan en kledingwinkel gevestigd en worden er (buiten)activiteiten georganiseerd. Ook hier kun jij deel van uit gaan maken. Altijd het gevoel hebben dat je op wintersport bent, zelfs tijdens je werk? Solliciteer dan bij Lodge Alphen! 

Lodge Alphen is op zoek naar een medewerker voor minimaal 24 uur per week (ook beschikbaar op een weekenddag) en naar flexibele inval krachten.

Wat zoekt Lodge Alphen in jou?

  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Ervaring in de horeca als bediening en/of kok is een pre
  • Zelfstandig 
  • Gastvrij
  • Geen 09:00 tot 17:00 uur mentaliteit
  • Ook beschikbaar op een weekenddag en/of eventueel als oproepkracht

Wat biedt Lodge Alphen jou?

  • Een prettige werkomgeving en een leuk & gezellig team
  • Kennis maken met wintersport 
  • Marktconform+ salaris
  • Een werkplek bij het leukste bedrijf van Alphen
  • Een veelzijdig bedrijf met diverse werkzaamheden en mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden? Mail jouw sollicitatie dan naar info@lodge-alphen.nl. Lodge Alphen ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.