Carl Lessard en Peter Graham
Advertorial Theater

Het is bijna zover! Vanaf donderdag 16 mei staat het programma voor het komende seizoen online

Na weken van hard werken achter de schermen is het moment daar om de geweldige line-up van het komend theaterseizoen te onthullen. Met namen als Ilse DeLange, de Ashton Brothers, Veldhuis & Kemper, De Gorgels, Tineke Schouten, The Analogues, en nog veel meer wordt dit een seizoen om niet te missen! Om het af te maken ligt er ook dit jaar weer een prachtige brochure klaar die je op 16 mei op kunt halen bij de theaterbalie, of die automatisch bij de vaste gasten van Castellum op de mat valt. 

Op 24 mei om 10:00 uur begint de reguliere online verkoop voor het seizoen 2024-2025, waarbij je ook terechtkunt bij de theaterbalie, die op dezelfde dag om 12:00 uur haar deuren opent. Of je nu vragen hebt of tickets wilt bemachtigen, het team staat zowel fysiek als telefonisch voor je klaar.

Maar dat is nog niet alles! Speciaal voor de ware theaterliefhebbers start op 21 mei om 10:00 uur de exclusieve voorverkoop, uitsluitend voor VIP-gasten! Als VIP geniet je van een scala aan voordelen, waaronder de beste kans op tickets voor de populairste voorstellingen, exclusieve informatie over bijboekingen en specials, en nog veel meer. Bovendien krijg je gratis toegang tot de seizoenspresentatie op 15 september!

Word VIP

Haal de brochure op of kijk snel online want je zult zien, het komend seizoen is er voor iedereen altijd iets om naar uit te kijken.

Maak ’t mee en zorg dat je erbij bent!

Tickets via www.castellum.nl en bij de kaartverkoopbalie (di t/m za | 12:00 - 14:00 uur).

Info & tickets


Meer nieuws

Werken vandaag 12:45

Vacatureoverzicht week 20: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Muziek/Concert vandaag 10:59

BTW-tarief op concert- en festivaltickets stijgt hoogstwaarschijnlijk in 2026

Na maanden van onderhandelen presenteren de PVV, VVD, NSC en BBB hun 'hoofdlijnenakkoord', dat de basis moet vormen voor het nieuwe kabinet. Liefhebbers van live muziek en cultuur komen er bekaaid vanaf, want de formerende partijen zijn van plan om concert- en festivaltickets te belasten met het hoge btw-tarief van 21%. Op dit moment geldt hiervoor nog het lage tarief van 9%.

Advertorial Evenement vandaag 09:37

Help mee als vrijwilliger tijdens de Obstacle Run!

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en/of zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Blog Opinie gisteren 19:46

MINERVA Haal die doppen van de koppen

Dit jaar wordt een feestje in de gemeente Alphen aan den Rijn omdat de gemeente zoals deze nu is tien jaar bestaat. Maar niet iedereen denkt er zo over. Er zijn nog altijd Calimero’s die vinden dat ‘ze’ geannexeerd zijn en er zijn altijd klagers waarbij het niet goed is of niet deugt.

Advertorial Film gisteren 17:22

De Kleuterbios is terug!

Op zaterdag 18 mei keert Het Muizenhuis - Sam & Julia terug in de Kleuterbios! Dit is een compilatie van acht afleveringen, waarvan zes afleveringen nooit eerder vertoond zijn. Hierin beleven de muizen Sam en Julia de spannendste avonturen en ontdekken ze verborgen mysteries. 

Sport gisteren 16:01

Sem Spruit pakt zes keer NK Goud en twee keer zilver

Afgelopen winter was voor Sem Spruit een mooie periode op het ijs en vloog hij naar Zuid-Korea voor de Jeugd Olympische Spelen. Daar wist hij samen met supertalent Angel Daleman (Leiderdorp) brons te pakken op de relay. Een moment om nooit meer te vergeten. Onlangs is Sem verkozen tot Alphens Sporttalent en kreeg hij aan het eind van het schaatsseizoen een onderscheiding van de KNSB, District Sassenheim. Hem viel de onderscheiding ten deel “Drager van de Bronzen Schaatser”, voor zijn mooie prestaties van het seizoen.