Josh Walet

Het is Oldtimerdag!

De Oldtimerdag is als vanouds op de zaterdag voor de Alphense jaarmarkt. Dit jaar is dat op zaterdag 14 september. Net als vorig jaar is de Hooftstraat het podium voor de traditionele Oldtimerdag.  

Het evenement vindt dit jaar voor de 37ste keer plaats. In de Hooftstraat kunnen bezoekers veel oude klassieke auto’s, motoren, brommers, bussen en tractors bewonderen.

Voor de klassieke auto’s begint de dag met het verzamelen bij Nieuwe Sloot. Dit is het startpunt voor een rit door het Groene Hart. Bij terugkomst rond 10:15 uur zullen de auto’s worden opgesteld in de Hooftstraat. De overige deelnemers zullen hier ook hun voertuig opstellen. Voor ieder onderdeel (klassiek, cabrio, tuning) zijn er ook prijzen te winnen.

Omdat het een echte familiedag is, zullen er ook andere activiteiten plaatsvinden. Er zijn live bands aanwezig, er is een speelhoek voor de kinderen, er zijn kraampjes met onderdelen/miniaturen, en kraampjes met eten en drinken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:22

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Overige vandaag 17:11

Alphenaar vrijgelaten na vechtpartij

Op zondagochtend 13 oktober vond er een vechtpartij plaats in de Julianastraat in Alphen. De politie heeft de verdachte, een 36-jarige Alphenaar, vrijgelaten.  

Horeca vandaag 16:18

Restaurantweek: ZoetWater

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer ZoetWater in Nieuwkoop. 

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!