Ruim een jaar geleden opende Noël Kitchen Bar de deuren in de Raadhuisstraat. Met een voordelig driegangenmenu wilde het restaurant Alphen veroveren, maar wegens omstandigheden gaat Noël Kitchen Bar nu sluiten.

Het restaurant opende in april 2019 pas de deuren, maar gaat nu helaas alweer sluiten. “Wegens omstandigheden hebben wij besloten om niet meer verder te gaan met restaurant Noël”, zo meldt het team van Noël op de website. “Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle gezellige momenten afgelopen jaar.”

De afgelopen jaren hebben diverse restaurants in het pand op de hoek van de Raadhuisstraat gezeten. Eind 2014 werd bistro Koetjes en Kalfjes failliet verklaard. Er was toen nog sprake van een mogelijke doorstart, maar in januari 2015 trok toch Tommy Kitchen in het pand. Het restaurant hield het tot 2018 vol, maar sloot toen plotseling de deuren vanwege problemen met een horecavergunning.

Maar het pand van Noël Kitchen Bar komt niet leeg te staan. Vanaf volgende week vestigt Grieks restaurant Olympia zich in het pand, wat zich momenteel bevindt in de Raadhuisstraat op nummer 273.