Alphens EV

Het ketelhuis op De Werf wordt horecaonderneming

Het ketelhuis op De Werf langs de Rijnhaven wordt een kleinschalige horecaonderneming. Het ketelhuis staat op de voormalige Biesterfeldlocatie. De doelgroep zijn ondernemers die op industrieterrein Rijnhaven zijn gevestigd.

De gemeente Alphen aan den Rijn wil het ketelhuis aan de Eikenlaan verkopen aan ArWi Beheer. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Het is de bedoeling dat hier zakelijke bijeenkomsten, lezingen en vergaderingen worden gehouden, maar ook kleinere bruiloften of een verjaardag. Geserveerd worden ‘een hapje en een drankje’, maar ook koffiearrangementen en bijvoorbeeld een whiskyproeverij. De initiatiefnemers willen voor bijvoorbeeld diners samenwerken met andere lokale horecaondernemers.

Het Ketelhuis wordt verbouwd in authentieke stijl met behoud van de karakteristieke industriële elementen. De horecaonderneming heeft plaats voor in totaal circa honderd gasten. Een deel van de gasten maakt dan gebruik van een terras, waarvoor een deel van de werf wordt gebruikt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.