Mitchell Rietveld
Advertorial Sport

“Het leven is niet maakbaar maar wel stuurbaar”

Bijna 10 jaar geleden begon Rogier de Jong in zijn eentje met Jong Personal Training. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend collectief, met meerdere trainers, die allemaal de juiste kennis en tools hebben om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

Gezondheid en kwaliteit van leven

“Het gaat om gezondheid en kwaliteit van leven. Gezondheid is niet te koop”, begint De Jong uit te leggen wanneer we hem vragen waar het bij Jong Personal Training precies om draait. “Het leven is niet maakbaar maar wel stuurbaar. De hele dag maken we keuzes, en niet altijd zijn dat de beste keuzes. Onze missie is om onze leden te helpen gezonder te kiezen, en daardoor de beste versie van zichzelf te worden.”.

Leden helpen gebeurt niet alleen door een voedingsadvies en training te geven. “Wanneer je bij ons binnenkomt doen we als eerste een uitgebreide intake, en met behulp van de InBody doen we een diepgaande analyse van jouw lichaam. Na deze intake en meeting schrijven we een plan uit en daarmee gaan we aan de slag. Dat plan is voor iedereen anders. Het enige wat voor iedereen hetzelfde is, is de commitment van onze trainers.”

Tekst loopt door onder de foto

Jong PT

Koelkasten leeg trekken

“Onze trainers gaan heel ver om jou te helpen. Ze gaan bijna zo ver dat ze naar iemand z’n huis gaan om de koelkast leeg te trekken”, lacht De Jong. “Natuurlijk doen we dat niet echt, maar we gaan wel heel ver. En altijd met de insteek om echt iemand te helpen. We gaan verder dan de rest, omdat bij ons de focus niet specifiek ligt op bijvoorbeeld afvallen of het perfecte lijf. Wat is trouwens het perfecte lijf? Wat wij willen bereiken is dat iemand zich goed voelt, dat mind en body samenwerken, en dat onze leden een hoge kwaliteit van leven hebben. En dat is van zoveel meer dingen afhankelijk dan alleen gewicht.”

90 dagen programma

Om dat te bereiken is een plan maken volgens De Jong heel belangrijk. “Daarom werkt ons 90 dagen programma zo goed. Omdat iemand bewust wordt gemaakt van hetgeen dat we doen. Je wordt letterlijk geconfronteerd met hoe het er voor staat. En we vraag stellen of jij echt wel er voor doet wat je moet doen. Daardoor stimuleren we mensen om het beste uit zichzelf te halen. Echt te focussen op gezondheid.”

“Je moet ook voor jezelf duidelijk hebben waar jij dit wilt doen. Want zelf met onze al onze hulp ben jij uiteindelijk degene die het moet doen. Maar als mensen dat duidelijk hebben dan kunnen ze met onze hulp fantastische resultaten behalen”.

En dat er grote resultaten behaald worden wordt duidelijk wanneer we een van de leden van Jong Personal Training vragen naar haar ervaring. "Na zes maanden bij Jong Personal Training kon de huisarts het vinkje diabetes uitzetten, niet alleen voel ik me beter maar ik ben ook echt veel gezonder nu". 

Maak snel een afspraak.


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.