TEAN
Advertorial Sport

Het nieuwe lesseizoen bij TEAN gaat van start

We gaan weer naar de lente en dat betekent lekker buiten sporten. Altijd al een keer tennis uit willen proberen? Voor de jeugd organiseert TEAN gratis inlooplessen!

Bij tennisvereniging TEAN betekent de lente de start van een nieuw lesseizoen. Speciaal voor de jeugd organiseren zij een drietal inlooplessen op het park in het centrum van Alphen, gelegen aan de Prins Bernardlaan 37. De lessen vinden plaats op zaterdag 13 en 20 maart van 16:00 – 18:00, en op vrijdag 26 maart van 16:00 – 18:00. Extra leuk: de lessen zijn geheel gratis!

Wil jij graag tennis uitproberen? Je kan je hiervoor aanmelden via een mailtje naar EC@TEAN.nl. Graag naam en leeftijd vermelden en voor welke datum(s) je je opgeeft. Je mag twee van de drie keer meedoen! Wat heb je nodig bij die les? Sportkleding en gymschoenen is voldoende, de trainers van TEAN hebben genoeg rackets en ballen.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.

Advertorial Overige vandaag 09:53

Misofonie groepstraining voor jongeren bij de Praktijk4Kids

Heeft jouw zoon/dochter last van misofonie? Het dagelijks leven kan er zo erg onder lijden, dat er behandeling nodig is. Bij de Praktijk4Kids wordt deze behandeling aangeboden door orthopedagoog Kayleigh Hillebrand.