Het nieuwe woordmerk beweegt

Hoewel de fusiegemeente geen nieuwe naam krijgt, is besloten met bescheiden middelen de drie gemeentes onder één nieuw woordmerk samen te brengen. We presenteren het nieuwe woordmerk ter vervanging van het huidige woord- en beeldmerk van Alphen aan den Ri

Een natuurlijke stroom, die beweging en ontwikkeling representeert. Beweging door water dat door onze gemeente stroomt, beweging in het economisch landschap van Het Groene Hart, een beweging die verbindt.

Vanwege kostenbesparingen kan het al dit jaar worden toegepast, op logische bestelmomenten. Voor kleding voor de buitendienst bijvoorbeeld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 22:32

Alphenaar Ricardo van den Belt wint tv-programma

Vrijdagavond 20 september om 20:30 uur werd de finale uitgezonden van het televisieprogramma Helden door de modder VIPS. Alphenaar Ricardo van den Belt heeft samen met zijn team de beker gewonnen.

Blog Opinie gisteren 20:02

MINERVA Fiets

Alphen aan den Rijn krijgt een beleidsplan voor fietsen, het Programma Fiets. Het programma vervangt de al jaren in zwang zijnde Fietsknelpunten Top 10 van de Fietsersbond.

Evenementen gisteren 15:11

Open dag Dierenambulance Alphen

Op zondag 29 september houdt Dierenambulance Alphen aan den Rijn een open dag. Van 13:00 tot 16:00 is iedereen van harte welkom.  

Overige gisteren 14:19

Repair Café bij Kringloop Alphen

Blijft uw breimachine steeds haken? Donderdag 26 september organiseert Kringloop Alphen aan den Rijn het Repair Café.