Het nieuwe woordmerk beweegt

Hoewel de fusiegemeente geen nieuwe naam krijgt, is besloten met bescheiden middelen de drie gemeentes onder één nieuw woordmerk samen te brengen. We presenteren het nieuwe woordmerk ter vervanging van het huidige woord- en beeldmerk van Alphen aan den Ri

Een natuurlijke stroom, die beweging en ontwikkeling representeert. Beweging door water dat door onze gemeente stroomt, beweging in het economisch landschap van Het Groene Hart, een beweging die verbindt.

Vanwege kostenbesparingen kan het al dit jaar worden toegepast, op logische bestelmomenten. Voor kleding voor de buitendienst bijvoorbeeld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 17:34

Baronie ontruimd in verband met brand

Op woensdagmiddag 26 februari heeft er een gebouwbrand plaatsgevonden in winkelcentrum De Baronie in Alphen. Het betrof een brand in de technische ruimte.

Advertorial Cultuur gisteren 17:05

Kunstenares Herma Kampschuur viert opening atelier

Kunstenares Herma Kampschuur opent haar nieuwe werkplek op De Werf, de opbloeiende hotspot voor creatieve en ambachtelijke bedrijven aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Het is een atelier, workshopruimte en galerie ineen. En iedereen mag dat op zaterdag 7 maart ontdekken. Ze exposeert haar werk en dat van een aantal cursisten in eigen huis.

Calamiteiten gisteren 15:33

Getuigen gezocht voor inbraak Viswinkel Fizzi Herenhof

Op dinsdag 25 februari is er tussen 23:00 en 00:00 uur ingebroken bij Viswinkel Fizzi in winkelcentrum De Herenhof. “We zijn geschrokken en hopen dat de daders snel worden opgepakt.”

Advertorial Cultuur gisteren 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden.