Gemeente

Het nieuwe woordmerk beweegt

Hoewel de fusiegemeente geen nieuwe naam krijgt, is besloten met bescheiden middelen de drie gemeentes onder één nieuw woordmerk samen te brengen. We presenteren het nieuwe woordmerk ter vervanging van het huidige woord- en beeldmerk van Alphen aan den Ri

Een natuurlijke stroom, die beweging en ontwikkeling representeert. Beweging door water dat door onze gemeente stroomt, beweging in het economisch landschap van Het Groene Hart, een beweging die verbindt.

Vanwege kostenbesparingen kan het al dit jaar worden toegepast, op logische bestelmomenten. Voor kleding voor de buitendienst bijvoorbeeld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.