Josh Walet

Het nieuws van week 18 lees je hier in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er de afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van wegafsluitingen tot babbeltrucs. Je leest het hier!

De Raadhuisstraat zal gedurende een halfjaar afgesloten zijn. Afgelopen week begonnen de werkzaamheden aan het kruispunt van de Van Boetzelaerstraat, Pieter Doelmanstraat en Raadhuisstraat.

Politie en handhaving

Een 31-jarige man in het park van Avifauna aangetroffen nadat hij over het hek was geklommen. De politie verklaarde dat de man onder invloed was van alcohol. Na een gesprek tussen de politie en de indringer, werd er overeengekomen dat de man zijn entree zou betalen om verdere problemen te voorkomen. Echter, bij de kassa kwam de man terug op zijn akkoord en weigerde hij de entree te betalen. Een confrontatie volgde waarbij de man zich verzette tegen zijn aanhouding.

Een 73-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn is het slachtoffer geworden van een goed doordachte babbeltruc, waarbij ze duizenden euro's van haar bankrekening heeft verloren, samen met al haar waardevolle. Haar verhaal kun je hier lezen.

Rechtzaak

De Haagse rechtbank heeft een 56-jarige Alphenaar veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zestig dagen wegens langdurige stalking en belaging. Het vonnis volgt nadat de man zich schuldig maakte aan aanhoudende hinderlijke handelingen tegen vier verschillende personen.

Sport

Ieder jaar organiseert voetbalvereniging Alphia voor alle leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Alphen aan den Rijn het Alphens Schoolvoetbaltoernooi. Maandag 29 april verzamelden vijfentwintig basisscholen zich met maar liefst 82 teams.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.