De Aarhof
Advertorial Evenement

Het Rad van de Liefde komt naar de Aarhof op zaterdag 10 februari

De liefdevolle sfeer in winkelcentrum de Aarhof, Aarplein 12, wordt zaterdag 10 februari van 12:00 uur tot 16:00 uur versterkt met de komst van het Rad van de Liefde. Met valentijnsdag op komst biedt dit kleurrijke rad een kans voor iedereen om het perfecte cadeau voor dé geliefde te winnen. Elk vak staat garant voor een prachtige prijs!

De spelshow belooft een leuke ervaring, waarbij deelnemers een zwiep aan het rad geven en in spanning afwachten op welk vak het rad tot stilstand komt. Elk vak staat garant voor een prachtige prijs, waardoor deelnemers de mogelijkheid hebben om hun Valentijn op een speciale manier te verrassen.

Om deel te nemen aan het Rad van de Liefde dienen deelnemers een geldige kassabon van een winkelier uit de Aarhof te tonen. De assistente controleert de bon en bij goedkeuring krijgen de deelnemers de kans om aan het rad te draaien. De eerste 1,5 uur kunt u gratis parkeren in de parkeergarages in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Mis deze unieke kans niet om liefde en plezier te laten samensmelten!

 


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.