Dool.nu / Makelaardij Van Brussel
Advertorial Wonen en bouwen

Het Starterspakket: wat starters nodig hebben op de woningmarkt

Heb jij het ook zo moeilijk als starter op de woningmarkt, en kun je wel wat hulp gebruiken? Goed nieuws! In samenwerking met Makelaardij Van Brussel komt Dool.nu met het Starterspakket. Hypotheekadvies, verzekeringsadvies én aankoopbegeleiding in één, en dat voor maar € 3.950. Een unieke combinatie in Alphen aan den Rijn.

Met een dagelijks veranderende woningmarkt en wisselende rentes, kun je als starter best een beetje ontmoedigd raken. ''En dat is zonde'', vindt Niels van den Dool, hypotheekadviseur bij Dool.nu. ''Met de juiste begeleiding koop je voor de juiste prijs, die ene woning aan.'' En de financiering? ''Die zit tegen de tijd dat je een bod uitbrengt al in kannen en kruiken!''

Je financiële mogelijkheden op een rijtje

Je kijkt namelijk samen met je aankoopmakelaar en je hypotheekadviseur aan het begin van je zoektocht naar je financiële mogelijkheden. ''Wel zo handig'', aldus Danny van Brussel van Makelaardij Van Brussel. ''Als je weet wat je kunt lenen, kun je gericht kijken naar woningen. Zo filter je meteen een hoop andere woningen uit je zoekveld, en dat biedt overzicht.''

Van bezichtigen naar het uitbrengen van een bod

Als je je financiële mogelijkheden op een rijtje hebt, kan het bezichtigen gaan beginnen. Samen met je aankoopmakelaar ga je op zoek naar jouw droomwoning. Heb je deze gevonden? Dan is het moment van het uitbrengen van een bod aangebroken. Door de hulp van je aankoopmakelaar, weet jij dat je een realistisch bod neerlegt met de juiste voorbehouden, én dat je niet te veel betaalt. ‘’En dat geld kun je weer gebruiken voor die nieuwe keuken of badkamer’’, legt Emmaly Otto van Makelaardij Van Brussel uit. Het bod wordt nog eens versterkt door het certificaat van je financieel adviseur, omdat de verkoper zo kan zien dat jouw bod inderdaad financieel haalbaar is. Dat is een belangrijke factor.

Heb je de woning aangekocht? Gefeliciteerd! Nu is het een kwestie van tekenen van de koopovereenkomst, die uiteraard nog eens dubbel wordt gecheckt door de makelaar en adviseur. De laatste puntjes op de i voor je hypotheekaanvraag, en je kunt door naar de notaris!

En dat is nog niet alles. Want bij de grootste aankoop van je leven, wil je goed verzekerd zijn. ‘’Met een verzekeringsadvies op maat weet je precies waar je aan toe bent, en ben je goed verzekerd bent tegen onverwachtse gebeurtenissen’’, vertelt Joost van den Dool van Dool.nu. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Is het Starterspakket iets voor jou of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Dool.nu of Makelaardij Van Brussel en/of kom langs tijdens de inloopmiddag op vrijdag 18 november aan de Europalaan 159 te Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.