Dool.nu / Makelaardij Van Brussel
Advertorial Wonen en bouwen

Het Starterspakket: wat starters nodig hebben op de woningmarkt

Heb jij het ook zo moeilijk als starter op de woningmarkt, en kun je wel wat hulp gebruiken? Goed nieuws! In samenwerking met Makelaardij Van Brussel komt Dool.nu met het Starterspakket. Hypotheekadvies, verzekeringsadvies én aankoopbegeleiding in één, en dat voor maar € 3.950. Een unieke combinatie in Alphen aan den Rijn.

Met een dagelijks veranderende woningmarkt en wisselende rentes, kun je als starter best een beetje ontmoedigd raken. ''En dat is zonde'', vindt Niels van den Dool, hypotheekadviseur bij Dool.nu. ''Met de juiste begeleiding koop je voor de juiste prijs, die ene woning aan.'' En de financiering? ''Die zit tegen de tijd dat je een bod uitbrengt al in kannen en kruiken!''

Je financiële mogelijkheden op een rijtje

Je kijkt namelijk samen met je aankoopmakelaar en je hypotheekadviseur aan het begin van je zoektocht naar je financiële mogelijkheden. ''Wel zo handig'', aldus Danny van Brussel van Makelaardij Van Brussel. ''Als je weet wat je kunt lenen, kun je gericht kijken naar woningen. Zo filter je meteen een hoop andere woningen uit je zoekveld, en dat biedt overzicht.''

Van bezichtigen naar het uitbrengen van een bod

Als je je financiële mogelijkheden op een rijtje hebt, kan het bezichtigen gaan beginnen. Samen met je aankoopmakelaar ga je op zoek naar jouw droomwoning. Heb je deze gevonden? Dan is het moment van het uitbrengen van een bod aangebroken. Door de hulp van je aankoopmakelaar, weet jij dat je een realistisch bod neerlegt met de juiste voorbehouden, én dat je niet te veel betaalt. ‘’En dat geld kun je weer gebruiken voor die nieuwe keuken of badkamer’’, legt Emmaly Otto van Makelaardij Van Brussel uit. Het bod wordt nog eens versterkt door het certificaat van je financieel adviseur, omdat de verkoper zo kan zien dat jouw bod inderdaad financieel haalbaar is. Dat is een belangrijke factor.

Heb je de woning aangekocht? Gefeliciteerd! Nu is het een kwestie van tekenen van de koopovereenkomst, die uiteraard nog eens dubbel wordt gecheckt door de makelaar en adviseur. De laatste puntjes op de i voor je hypotheekaanvraag, en je kunt door naar de notaris!

En dat is nog niet alles. Want bij de grootste aankoop van je leven, wil je goed verzekerd zijn. ‘’Met een verzekeringsadvies op maat weet je precies waar je aan toe bent, en ben je goed verzekerd bent tegen onverwachtse gebeurtenissen’’, vertelt Joost van den Dool van Dool.nu. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Is het Starterspakket iets voor jou of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Dool.nu of Makelaardij Van Brussel en/of kom langs tijdens de inloopmiddag op vrijdag 18 november aan de Europalaan 159 te Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.