Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Het team van The Center of Beauty breidt verder uit

The Center of Beauty heeft een nieuw collega! Misschien komt ze je al bekend voor en dat kan goed kloppen: Sylvie heeft namelijk al stage gelopen bij The Center of Beauty.  

Sylvie is de nieuwe browstyliste van The Center of Beauty. Ook kan je voor een heerlijke gezichtsbehandeling of een massage bij haar terecht. 

Ben jij al bekend met de nieuwste trend 'brow lamination'? Dit is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwharen in een andere richting geplaatst worden, waardoor ze voller lijken. Wil je het mooiste resultaat bereiken? Laat ze dan ook verven bij The Center of Beauty!

Deze behandeling is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of eigenwijze wenkbrauwharen. Heb je dun, fijn of weinig wenkbrauwhaar? Dan is deze behandeling helaas niet mogelijk bij jou.

Ben jij geïnteresseerd in deze behandeling of één van de andere schoonheidsbehandelingen? Kom dan snel langs bij The Center of Beauty!

Voor meer informatie, kijk op https://thecenterofbeauty.nl/.


Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.