Pexels

Hier kun je de EK-wedstrijd Nederland - Engeland kijken in Alphen

Woensdag 10 juli, om 21:00 uur, speelt het Nederlands Elftal de halve finale tegen Engeland. Op diverse locaties in Alphen aan den Rijn kun je de wedstrijd live op grote schermen bekijken. Ontdek hier waar je deze spannende wedstrijd kunt bekijken.  

Wet 'n Wild

Vorige week heropende het Oranjestrand voor het eerst in tien jaar weer voor het EK voetbal. Woensdag 10 juli zal het Zegerstrand naast Wet 'n Wild opnieuw worden omgetoverd tot 'Oranjestrand' voor de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Engeland. Alphenaren kunnen hier gratis de wedstrijd volgen op een groot LED-scherm. De entree is gratis en reserveren is niet mogelijk; er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar. Dus trek je oranje kleding aan en kom de wedstrijd bekijken bij Wet 'n Wild! Je bent welkom vanaf 20:00 uur en let op: vol = vol. 

Alle Hens

Bij Alle Hens kun je het EK volgen op een groot scherm en drie extra tv's, zodat je geen moment mist. Tijdens de wedstrijd profiteer je van vier biertjes voor slechts €10 en bij een doelpunt van Nederland trakteren ze op een gratis oranje shotje.

Hendricks Pub

De gezelligste Pub van Alphen en omstreken: Hendricks Pub, biedt een gezellige sfeer, puur voetbalplezier en een uitgebreide selectie bier.

BAR32

Bij BAR32 kun je elke wedstrijd van het EK volgen. Tijdens de wedstrijden van Nederland kun je genieten van extra tv-schermen, BBQ-broodjes en EK shotjes.

Kamer van Admiraal

Bij Kamer van Admiraal kun je ook genieten van het EK op een groot scherm en er is altijd genoeg bier aanwezig om de sfeer compleet te maken.

Grandcafé de Zaak

Grandcafé de Zaak zendt de EK-wedstrijden uit waarin Nederland speelt op hun gigantische scherm van maar liefst 2,5 bij 5 meter, op het terras! Kom samen met vrienden, familie en andere fans genieten van ieder doelpunt onder het genot van een hapje en een drankje!

Bioscoop Vue

Ervaar de Oranje-wedstrijd op het grote bioscoopscherm. Nergens anders vind je zo'n indrukwekkend formaat! Reserveer je tickets op de website van Bioscoop Vue Alphen aan den Rijn.

Café Ciao!

Ook bij Café Ciao kijk je het Nederlands elftal. Voor het eten wordt gezorgd en bij elk Nederlands doelpunt ontvangt iedereen een shotje.

De Tapperij

Bekijk de wedstrijd op een groot scherm met lekkere hapjes bij De Tapperij.

Hoeveel denk jij dat het gaat worden? 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.