Josh Walet

Hier kun je Sinterklaas en de pieten dit weekend nog spotten

Heb jij vorige week zaterdag de sinterklaasintocht gemist? Maar wil je de goedheiligman en de pieten toch nog een keertje spotten? Dat kan!

Je kunt de goedheiligman op verschillende locaties nog een keer zien. Zo kun je terecht in de Atlas, De Herenhof, de Aarhof en winkelcentrum De Baronie

Bij winkelcentrum de Atlas kun je terecht op 19 november tussen 11:00 en 16:00 uur. Ook dit jaar zijn er weer activiteiten te doen. Zo kun je worden geschminkt, op de foto met de sint en speculaas versieren.

Sinterklaas komt zaterdag 19 november aan in winkelcentrum De Herenhof. Ook dit jaar zal er vanaf een podium een interactief Sinterklaasfestijn met leuke en verassende elementen worden gepresenteerd. Zo zullen ervan af 12:00 uur twee pieten rondlopen waarmee je op de foto kan en de pietenband zorgt voor een feestelijk onthaal. Om 12:30 uur komt de goedheiligman aan.

Bij de Aarhof kun je ook terecht als je de intocht hebt gemist. Sinterklaas komt daar samen met de pieten langs op 19 november tussen 11:15 en 12:15 uur.

Ook bij winkelcentrum De Baronie rijdt Sinterklaas niet stilletjes voorbij. Op zaterdag 19 november komt Sinterklaas met de muziekpieten om 12:00 uur aan bij winkelcentrum De Baronie. Rond 16:00 uur wordt er weer afscheid genomen van de Sint.

Waar ben jij 19 november te vinden?


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.