Theater Castellum
Advertorial Cinema

High Tea in Downton Abbey stijl bij Castellum

Vanaf 28 april draait de langverwachte tweede film over de bewoners van Downton Abbey en hun personeel in de Nederlandse bioscoop. Om dit te vieren organiseert Castellum op zondag 1 mei, voorafgaand aan de film, een echte High Tea.

Voor € 25 geniet je voorafgaand aan de film van koffie of thee naar keuze met heerlijke zoete én hartige hapjes. Daarna is het genieten van Downton Abbey, A New Era met de gehele originele cast, onthullende geheimen én een bruiloft. Such joy! Kaarten voor de High Tea inclusief film op zondag 1 mei zijn nu te koop.

Nadat de familie Crawley in de vorige film koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk, bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur en reizen ze af naar het zuiden van Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft kunnen bemachtigen. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama.

Downton Abbey, A New Era draait vanaf donderdag 28 april in Castellum. Kaarten via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”