Groene Hart Praktijkschool

High tea kerstbingo voor wijkbewoners: een dag met een gouden randje!

Na weken van voorbereiding was het dinsdag 20 december jl. eindelijk zover: de high tea kerstbingo in wijkcentrum De Zeehelden. De Groene Hart Praktijkschool heeft dit samen met Buurthuis Westerhaven georganiseerd voor de bewoners in de wijk.  

Na een warm ontvangst werden de gasten voorzien van drankjes, hapjes en bingokaarten. De leerlingen hebben hard gewerkt in de keuken van de school. De uitgebreide high tea bestond uit kerstkoekjes, cupcakes, brownies, quiches, tomatensoep, scones en nog veel meer lekkers. Er is met veel smaak van gegeten.

Het was een fantastische samenwerking binnen de verschillende branches van de school: Winkel & Dienstverlening, Koken en Zorg & Dienstverlening. Een leerling heeft de uitnodiging gemaakt die als flyer in de Zeeheldenbuurt is verspreid door eersteklassers. Het wijkcentrum is aangekleed door leerlingen van Winkel & Dienstverlening die ook de prijzen hebben ingepakt die stonden te pronken op de prijzentafel. De prijzen en de high tea zijn gesponsord door Westerhaven en verschillende lokale bedrijven.

De gasten vonden het hartverwarmend en volgens hen smaakt het naar meer en wat de school betreft ook! 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.