Josh Walet

Hij komt, hij komt! Alphen verwelkomt Sinterklaas op 18 november

Op 18 november is het weer zover: de Sint komt het land in en hij laat Alphen zeker niet aan zich voorbijgaan. De hele dag staat het centrum in het teken van de komst van de goedheiligman.

Pakjesboot 11 zal rond 11:30 uur arriveren bij het Alphense Rijnplein, maar al een uur van tevoren is er op het plein genoeg muziek en entertainment om in de Sinterklaassfeer te komen. Burgermeester Liesbeth Spies zal Sinterklaas 11:45 uur officieel ontvangen op het podium. Van 12:00 tot 14:00 uur lopen Sint en zijn pieten een route door het centrum en onderweg zullen er optredens verzorgd worden door onder andere Van Dos en D-beatz.

Route

Vanaf het Rijnplein rijden Sint en zijn pieten naar de Sint Jorisstraat, langs het gemeentehuis en door de Castellumstraat. Over de Alphense Brug wordt de route vervolgd door de Van Mandersloostraat naar het Thorbeckeplein. Vanaf de Aarhof zal de stoet zich naar de Raadhuisstraat begeven, waar het eindpunt van de route is.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."

Advertorial Theater gisteren 17:50

Word VIP en bestel NU met voorrang!

Ben jij een liefhebber van theater? Mis deze unieke kans dan niet! De reguliere kaartverkoop voor een reeks spectaculaire voorstellingen start vrijdag 24 mei om 10:00 uur. Zorg dat je er snel bij bent, want dit is je kans om te genieten van topartiesten zoals Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper, René van Meurs, The Analogues en nog veel meer!