Hoe haal je meer uit je ontwikkeling?

De Corona crisis zet veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu?

Tegelijkertijd is het in deze uitzonderlijke tijd veel moeilijker om anderen daarin op te zoeken of om bijvoorbeeld opleidingen te volgen.

Ook voor ondernemers is dit een kans en een bedreiging. Een kans om je mensen nog meer te binden. Maar ook het risico dat je ze uit het oog verliest, of zelfs kwijtraakt. Want hoe gaat het nou eigenlijk met de mensen in jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker: hoe weet je dat?

Hoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit! Dit is het vertrekpunt van DIY Goeroe, het nieuwe boek van Raymond de Looze, die geboren werd en opgroeide in Alphen. Het ligt bij de stapel zelfhulpboeken, maar is net even anders. Het geeft inzichten en vragen die je speels uitdagen en soms pittig confronteren. Met als conclusie: Ik kan het zelf! Aan de hand van 12 thema's leer je als lezer wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt.

Foto Raymond de Looze.jpg
Foto: Raymond de Looze (Asha Gaalman fotografie)

Als je meer wilt weten, ga dan naar www.diygoeroe.nl. Daar kun je ook gratis een voorproefje downloaden en ontdek je hoe het zit met het tweede exemplaar dat je cadeau krijgt. Het boek is in de komende week beschikbaar, dus je kunt er nog als eerste bij zijn!

SPECIAAL AANBOD VOA-LEDEN
Als VOA lid krijg je 10% korting met de code VOA-DIY2020.

Bestel je minimaal 25 exemplaren om jouw medewerkers te laten zien dat je met hen mee blijft denken over hun ontwikkeling? Dan verzorgt Raymond tevens een gratis online ontwikkelsessie voor jouw team!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.