Hoe haal je meer uit je ontwikkeling?

De Corona crisis zet veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu?

Tegelijkertijd is het in deze uitzonderlijke tijd veel moeilijker om anderen daarin op te zoeken of om bijvoorbeeld opleidingen te volgen.

Ook voor ondernemers is dit een kans en een bedreiging. Een kans om je mensen nog meer te binden. Maar ook het risico dat je ze uit het oog verliest, of zelfs kwijtraakt. Want hoe gaat het nou eigenlijk met de mensen in jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker: hoe weet je dat?

Hoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit! Dit is het vertrekpunt van DIY Goeroe, het nieuwe boek van Raymond de Looze, die geboren werd en opgroeide in Alphen. Het ligt bij de stapel zelfhulpboeken, maar is net even anders. Het geeft inzichten en vragen die je speels uitdagen en soms pittig confronteren. Met als conclusie: Ik kan het zelf! Aan de hand van 12 thema's leer je als lezer wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt.

Foto Raymond de Looze.jpg
Foto: Raymond de Looze (Asha Gaalman fotografie)

Als je meer wilt weten, ga dan naar www.diygoeroe.nl. Daar kun je ook gratis een voorproefje downloaden en ontdek je hoe het zit met het tweede exemplaar dat je cadeau krijgt. Het boek is in de komende week beschikbaar, dus je kunt er nog als eerste bij zijn!

SPECIAAL AANBOD VOA-LEDEN
Als VOA lid krijg je 10% korting met de code VOA-DIY2020.

Bestel je minimaal 25 exemplaren om jouw medewerkers te laten zien dat je met hen mee blijft denken over hun ontwikkeling? Dan verzorgt Raymond tevens een gratis online ontwikkelsessie voor jouw team!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs en opvang gisteren 17:38

Verkoelende reken- en spellingslessen voor leerlingen van PCB De Windroos

Dankzij de heerlijke weersvoorspellingen en hun enthousiaste juffen zijn de leerlingen van groep 6 en 7 van PCB De Windroos erg opgewekt. Zij gingen dinsdagmiddag namelijk met elkaar waterspelletjes doen. Uiteraard wel helemaal educatief verantwoord met reken- en spellingsopdrachten.

Evenementen gisteren 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek gisteren 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen gisteren 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”