Hoe haal je meer uit je ontwikkeling?

De Corona crisis zet veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu?

Tegelijkertijd is het in deze uitzonderlijke tijd veel moeilijker om anderen daarin op te zoeken of om bijvoorbeeld opleidingen te volgen.

Ook voor ondernemers is dit een kans en een bedreiging. Een kans om je mensen nog meer te binden. Maar ook het risico dat je ze uit het oog verliest, of zelfs kwijtraakt. Want hoe gaat het nou eigenlijk met de mensen in jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker: hoe weet je dat?

Hoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit! Dit is het vertrekpunt van DIY Goeroe, het nieuwe boek van Raymond de Looze, die geboren werd en opgroeide in Alphen. Het ligt bij de stapel zelfhulpboeken, maar is net even anders. Het geeft inzichten en vragen die je speels uitdagen en soms pittig confronteren. Met als conclusie: Ik kan het zelf! Aan de hand van 12 thema's leer je als lezer wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt.

Foto Raymond de Looze.jpg
Foto: Raymond de Looze (Asha Gaalman fotografie)

Als je meer wilt weten, ga dan naar www.diygoeroe.nl. Daar kun je ook gratis een voorproefje downloaden en ontdek je hoe het zit met het tweede exemplaar dat je cadeau krijgt. Het boek is in de komende week beschikbaar, dus je kunt er nog als eerste bij zijn!

SPECIAAL AANBOD VOA-LEDEN
Als VOA lid krijg je 10% korting met de code VOA-DIY2020.

Bestel je minimaal 25 exemplaren om jouw medewerkers te laten zien dat je met hen mee blijft denken over hun ontwikkeling? Dan verzorgt Raymond tevens een gratis online ontwikkelsessie voor jouw team!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:43

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 48 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van indrukwekkende talenten tijdens Scala On Stage en een helm aanschaffen voor je snorfiets tot aan de Alphense Bruggenrun. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Overige vandaag 13:51

Let op: maandag testbericht van NL-Alert

Je hebt vast wel eens een doordringend alarmgeluid op je telefoon melding gehad van NL-Alert. Schrik niet, maandag 5 december om 12:00 uur wordt opnieuw een NL-Alert gestuurd.

Limesjaar 2022 vandaag 12:25

ROMEINEN Overstromingen

Het Alphense castellum Albaniana is rond het jaar 41 gebouwd op een ongunstige plek vlak aan de rivier Oude Rijn. Daarom hadden de soldaten in het fort regelmatig natte voeten. Sterker nog: het is een aantal keren voorgekomen dat hevige overstromingen behoorlijk wat schade aanrichtten.

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.