Hoe haal je meer uit je ontwikkeling?

De Corona crisis zet veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu?

Tegelijkertijd is het in deze uitzonderlijke tijd veel moeilijker om anderen daarin op te zoeken of om bijvoorbeeld opleidingen te volgen.

Ook voor ondernemers is dit een kans en een bedreiging. Een kans om je mensen nog meer te binden. Maar ook het risico dat je ze uit het oog verliest, of zelfs kwijtraakt. Want hoe gaat het nou eigenlijk met de mensen in jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker: hoe weet je dat?

Hoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit! Dit is het vertrekpunt van DIY Goeroe, het nieuwe boek van Raymond de Looze, die geboren werd en opgroeide in Alphen. Het ligt bij de stapel zelfhulpboeken, maar is net even anders. Het geeft inzichten en vragen die je speels uitdagen en soms pittig confronteren. Met als conclusie: Ik kan het zelf! Aan de hand van 12 thema's leer je als lezer wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt.

Foto Raymond de Looze.jpg
Foto: Raymond de Looze (Asha Gaalman fotografie)

Als je meer wilt weten, ga dan naar www.diygoeroe.nl. Daar kun je ook gratis een voorproefje downloaden en ontdek je hoe het zit met het tweede exemplaar dat je cadeau krijgt. Het boek is in de komende week beschikbaar, dus je kunt er nog als eerste bij zijn!

SPECIAAL AANBOD VOA-LEDEN
Als VOA lid krijg je 10% korting met de code VOA-DIY2020.

Bestel je minimaal 25 exemplaren om jouw medewerkers te laten zien dat je met hen mee blijft denken over hun ontwikkeling? Dan verzorgt Raymond tevens een gratis online ontwikkelsessie voor jouw team!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.

Advertorial Horeca gisteren 09:31

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.