Hoe vond jij de eerste editie van Alphense Fijnproevers?

De maand november stond in het teken van eten onder het genot van smaakvolle muziek: Alphense Fijnproevers. Al verliep niet alles zoals gepland, het mocht de pret zeker niet drukken. Alphense Fijnproevers smaakt zeker naar meer!

De gehele maand november konden Alphenaren van zondag tot en met donderdag genieten van een meergangenmenu voor een aangename prijs. En ook de oren werden aangenaam verrast. Een culinaire avond uit werd nóg mooier gemaakt met smaakvolle livemuziek van lokale artiesten. En ja, dat zat ook bij de prijs in begrepen.

Geslaagde eerste editie

Hoewel er altijd dingen anders lopen als gepland, kunnen we toch spreken van een geslaagde eerste editie. “Voor een eerste editie mogen we zeker niet klagen. Het concept werd door de restaurants goed ontvangen. Ze waren erg enthousiast. Niet alleen over het idee, maar ook over de vormgeving”, begint Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl.

Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering. Hij vervolgt: “Volgende editie willen we het wel anders gaan aanpakken. Van ieder proces leer je en we zijn aan het proeven hoe het beter kan. Wij kijken in ieder geval uit naar volgend jaar. Want het lijkt ons erg gaaf om Alphense Fijnproevers volgend jaar weer te organiseren.”

Heb jij tips?

Maar Alphense Fijnproevers is niet mogelijk zonder gasten. Daarom horen we ook graag joúw feedback. Heb jij in november gekozen voor een smakelijk meergangenmenu bij één van de deelnemende restaurants? Wat vond je ervan, wat kan de volgende keer beter en wat vond je juist erg leuk aan Alphense Fijnproevers? Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar info@alphens.nl.

Alphense Fijnproevers werd mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!