Hoe vond jij de eerste editie van Alphense Fijnproevers?

De maand november stond in het teken van eten onder het genot van smaakvolle muziek: Alphense Fijnproevers. Al verliep niet alles zoals gepland, het mocht de pret zeker niet drukken. Alphense Fijnproevers smaakt zeker naar meer!

De gehele maand november konden Alphenaren van zondag tot en met donderdag genieten van een meergangenmenu voor een aangename prijs. En ook de oren werden aangenaam verrast. Een culinaire avond uit werd nóg mooier gemaakt met smaakvolle livemuziek van lokale artiesten. En ja, dat zat ook bij de prijs in begrepen.

Geslaagde eerste editie

Hoewel er altijd dingen anders lopen als gepland, kunnen we toch spreken van een geslaagde eerste editie. “Voor een eerste editie mogen we zeker niet klagen. Het concept werd door de restaurants goed ontvangen. Ze waren erg enthousiast. Niet alleen over het idee, maar ook over de vormgeving”, begint Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl.

Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering. Hij vervolgt: “Volgende editie willen we het wel anders gaan aanpakken. Van ieder proces leer je en we zijn aan het proeven hoe het beter kan. Wij kijken in ieder geval uit naar volgend jaar. Want het lijkt ons erg gaaf om Alphense Fijnproevers volgend jaar weer te organiseren.”

Heb jij tips?

Maar Alphense Fijnproevers is niet mogelijk zonder gasten. Daarom horen we ook graag joúw feedback. Heb jij in november gekozen voor een smakelijk meergangenmenu bij één van de deelnemende restaurants? Wat vond je ervan, wat kan de volgende keer beter en wat vond je juist erg leuk aan Alphense Fijnproevers? Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar info@alphens.nl.

Alphense Fijnproevers werd mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.