Corona Sneltest Point
Advertorial Coronavirus in Alphen

Hoe voorkom je dat medewerkers onnodig thuiszitten in coronatijd?

Door de steeds terugkerende coronabeperkingen is het voor veel Alphense ondernemers puzzelen hoe zij de zaak draaiende kunnen houden. Herkenbaar?

Een van de lastige aspecten is dat werknemers thuis moeten blijven als ze enige klachten hebben die zouden kunnen wijzen op een COVID-19-besmetting. Al is het maar een loopneus of een hoestje. Het duurt echter vaak een paar dagen eer iemand getest is én de uitslag heeft. Om te voorkomen dat werknemers in onzekerheid thuis zitten, terwijl ze best zouden kunnen en willen werken, kun je je medewerkers vliegensvlug laten testen bij Corona Sneltest Point in Alphen aan den Rijn

Vouchers voor bedrijven

Voor Alphense ondernemers bieden wij een pakket vouchers voor coronasneltesten aan. Het handige van dit pakket is dat je niet voor iedere werknemer een losse afspraak hoeft te maken, maar je in één keer het gewenste aantal vouchers kunt kopen. Als een medewerker klachten heeft, kun je de voucher online verstrekken en kan hij of zij met de code op de voucher meteen een afspraak voor een sneltest maken via www.coronasneltestpoint.nl. Meestal kunnen zij dezelfde dag nog terecht voor een test. Eenmaal getest is de uitslag al na vijftien minuten bekend! 

Goedgekeurde coronatest

Onze sneltesten zijn niet alleen snel maar uiteraard ook veilig en betrouwbaar. Corona Sneltest Point voert twee soorten testen uit. Als de klachten net zijn begonnen adviseren wij de neusswab oftewel de antigenentest, die goedgekeurd is door het RIVM en de GGD. Als de klachten al meerdere dagen aanhouden raden wij onze Europees gekeurde test op antistoffen aan: de vingerprik. Als bedrijf kun je ook kiezen voor het combi-pakket, waarbij je werknemers allebei de testen ondergaan. Zo weten je werknemers en hun omgeving met zekerheid waar ze aan toe zijn. Vouchers voor de enkelvoudige testen kosten € 69,50 excl. btw, het combi-pakket kost € 99,50 excl. btw. 

Dus: ben je een ondernemer en wil je je personeel actief en gezond houden? 

Mail dan naar info@coronasneltestpoint.nl of bel 085-8085049.


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.