GoedOpOrde.nl
Advertorial Economie

Hoe zorg jij dat de administratie van je bedrijf op orde is?

Werk je in een Excel bestand? Ga je nog met mappen en een schoenendoos naar je boekhouder? Of werk je met een online boekhoudprogramma? GoedOpOrde.nl is absoluut een voorstander van online boekhouden! Waarom? Dat lees je hier.

Met online boekhouden heb je altijd je administratie bij de hand via je telefoon, tablet of laptop. Ook kost het minder tijd om bij te werken en bestaat de mogelijkheid om processen te automatiseren. Daarnaast bespaar je hiermee ruimte doordat je geen mappen meer hoeft te bewaren. Het grootste voordeel is dat je sneller inzicht en overzicht hebt in je financiën. En doordat je minder tijd kwijt bent met het verwerken van je administratie, heb je dus meer tijd over voor ondernemen (of voor andere leuke dingen).

Er is veel keuze in boekhoudsoftware die je kunt gebruiken als je zelf wilt boekhouden. Als boekhouder werkt GoedOpOrde.nl met de boekhoudsoftware van Exact Online. Dit is voor hen dé tool waar zij klanten zo optimaal mogelijk inzicht kunnen bieden en waar de klant zelf online bij kan via de app of pc. Ook bieden zij ondersteuning aan klanten die met andere boekhoudsoftware werken en zorgen dat zij zo goed mogelijk financieel inzicht hebben.

Op zoek naar een kantoor dat toekomstgericht meedenkt met jou als ondernemer? Die zorgt dat je inzicht hebt in je financiën zodat jij de juiste keuzes kunt maken voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met GoedOpOrde.nl via 085-2730761 of stuur een mail naar info@goedoporde.nl.

Meer weten over GoedOpOrde.nl? Check dan de website www.goedoporde.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.