GoedOpOrde.nl
Advertorial Economie

Hoe zorg jij dat de administratie van je bedrijf op orde is?

Werk je in een Excel bestand? Ga je nog met mappen en een schoenendoos naar je boekhouder? Of werk je met een online boekhoudprogramma? GoedOpOrde.nl is absoluut een voorstander van online boekhouden! Waarom? Dat lees je hier.

Met online boekhouden heb je altijd je administratie bij de hand via je telefoon, tablet of laptop. Ook kost het minder tijd om bij te werken en bestaat de mogelijkheid om processen te automatiseren. Daarnaast bespaar je hiermee ruimte doordat je geen mappen meer hoeft te bewaren. Het grootste voordeel is dat je sneller inzicht en overzicht hebt in je financiën. En doordat je minder tijd kwijt bent met het verwerken van je administratie, heb je dus meer tijd over voor ondernemen (of voor andere leuke dingen).

Er is veel keuze in boekhoudsoftware die je kunt gebruiken als je zelf wilt boekhouden. Als boekhouder werkt GoedOpOrde.nl met de boekhoudsoftware van Exact Online. Dit is voor hen dé tool waar zij klanten zo optimaal mogelijk inzicht kunnen bieden en waar de klant zelf online bij kan via de app of pc. Ook bieden zij ondersteuning aan klanten die met andere boekhoudsoftware werken en zorgen dat zij zo goed mogelijk financieel inzicht hebben.

Op zoek naar een kantoor dat toekomstgericht meedenkt met jou als ondernemer? Die zorgt dat je inzicht hebt in je financiën zodat jij de juiste keuzes kunt maken voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met GoedOpOrde.nl via 085-2730761 of stuur een mail naar info@goedoporde.nl.

Meer weten over GoedOpOrde.nl? Check dan de website www.goedoporde.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!