GoedOpOrde.nl
Advertorial Economie

Hoe zorg jij dat de administratie van je bedrijf op orde is?

Werk je in een Excel bestand? Ga je nog met mappen en een schoenendoos naar je boekhouder? Of werk je met een online boekhoudprogramma? GoedOpOrde.nl is absoluut een voorstander van online boekhouden! Waarom? Dat lees je hier.

Met online boekhouden heb je altijd je administratie bij de hand via je telefoon, tablet of laptop. Ook kost het minder tijd om bij te werken en bestaat de mogelijkheid om processen te automatiseren. Daarnaast bespaar je hiermee ruimte doordat je geen mappen meer hoeft te bewaren. Het grootste voordeel is dat je sneller inzicht en overzicht hebt in je financiën. En doordat je minder tijd kwijt bent met het verwerken van je administratie, heb je dus meer tijd over voor ondernemen (of voor andere leuke dingen).

Er is veel keuze in boekhoudsoftware die je kunt gebruiken als je zelf wilt boekhouden. Als boekhouder werkt GoedOpOrde.nl met de boekhoudsoftware van Exact Online. Dit is voor hen dé tool waar zij klanten zo optimaal mogelijk inzicht kunnen bieden en waar de klant zelf online bij kan via de app of pc. Ook bieden zij ondersteuning aan klanten die met andere boekhoudsoftware werken en zorgen dat zij zo goed mogelijk financieel inzicht hebben.

Op zoek naar een kantoor dat toekomstgericht meedenkt met jou als ondernemer? Die zorgt dat je inzicht hebt in je financiën zodat jij de juiste keuzes kunt maken voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met GoedOpOrde.nl via 085-2730761 of stuur een mail naar info@goedoporde.nl.

Meer weten over GoedOpOrde.nl? Check dan de website www.goedoporde.nl.


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 16:04

Vrijwilliger Bas Koenekoop: ''Mijn hele DNA is Alphia''

Je groeit op in een bepaalde buurt. Voor Bas Koenekoop, Alphiaan in hart en nieren, was dat de Zeeheldenbuurt. Hij kwam ter wereld op de Zoutmanstraat 9, maar eigenlijk is het Alphiaveld de plek waar hij zijn opvoeding genoot. Zijn ouders waren meer daar dan thuis. Een andere belangrijke plek in zijn leven is de zee. Daar speelde zijn arbeidzaam leven zich grotendeels af. Lees mee met een bijzonder verhaal.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Pax Romana

De Romeinse Limes had weliswaar meer het karakter van bewaking van een scheepsroute dan dat van een echte grens, toch waren er hier en daar schermutselingen. Regelrecht oorlog is het in de Rijndelta nooit geweest. De uitzondering was het jaar 69-70 toen de Bataafse Opstand hardhandig ingrijpen noodzakelijk maakte.