GoedOpOrde.nl
Advertorial Economie

Hoe zorg jij dat de administratie van je bedrijf op orde is?

Werk je in een Excel bestand? Ga je nog met mappen en een schoenendoos naar je boekhouder? Of werk je met een online boekhoudprogramma? GoedOpOrde.nl is absoluut een voorstander van online boekhouden! Waarom? Dat lees je hier.

Met online boekhouden heb je altijd je administratie bij de hand via je telefoon, tablet of laptop. Ook kost het minder tijd om bij te werken en bestaat de mogelijkheid om processen te automatiseren. Daarnaast bespaar je hiermee ruimte doordat je geen mappen meer hoeft te bewaren. Het grootste voordeel is dat je sneller inzicht en overzicht hebt in je financiën. En doordat je minder tijd kwijt bent met het verwerken van je administratie, heb je dus meer tijd over voor ondernemen (of voor andere leuke dingen).

Er is veel keuze in boekhoudsoftware die je kunt gebruiken als je zelf wilt boekhouden. Als boekhouder werkt GoedOpOrde.nl met de boekhoudsoftware van Exact Online. Dit is voor hen dé tool waar zij klanten zo optimaal mogelijk inzicht kunnen bieden en waar de klant zelf online bij kan via de app of pc. Ook bieden zij ondersteuning aan klanten die met andere boekhoudsoftware werken en zorgen dat zij zo goed mogelijk financieel inzicht hebben.

Op zoek naar een kantoor dat toekomstgericht meedenkt met jou als ondernemer? Die zorgt dat je inzicht hebt in je financiën zodat jij de juiste keuzes kunt maken voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met GoedOpOrde.nl via 085-2730761 of stuur een mail naar info@goedoporde.nl.

Meer weten over GoedOpOrde.nl? Check dan de website www.goedoporde.nl.


Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.