Politie Kaag en Braassem

Hond aangereden in Woubrugge, bestuurder vlucht richting Alphen aan den Rijn

Op dinsdag 20 februari heeft een tragisch incident plaatsgevonden bij de rotonde in Woubrugge, waarbij een hond werd aangereden door een auto. De politie van Kaag en Braassem roept nu de hulp in van eventuele getuigen om de verantwoordelijke bestuurder te vinden.

Het incident vond plaats tussen 15:00 en 15:30 uur op de rotonde N446 / Bateweg / A. de Graaflaan in Woubrugge. De betrokken hond overleefde de aanrijding niet, waardoor het een droevige gebeurtenis is voor de eigenaar en omstanders. De auto, die vanuit Hoogmade kwam, zette na de aanrijding koers richting Alphen aan den Rijn.

De politie doet een dringende oproep aan iedereen die mogelijk iets heeft gezien of gehoord met betrekking tot het ongeval. Mensen die beschikken over dashcambeelden die kunnen helpen bij het identificeren van de auto en de bestuurder worden ook verzocht contact op te nemen met de autoriteiten.

Getuigen of personen met informatie kunnen contact opnemen met de politie van Kaag en Braassem via het telefoonnummer 0900-8844. Voor diegenen die de informatie liever anoniem willen delen, is er de mogelijkheid om te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!